ARPM

ARPM

1

Kontakt

Adresa PO Box 21079, Njujork, Sjedinjene Američke Države
Zaposlenih < 20
Uporedi kompanije

Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

O kompaniji

ARPM – Advanced Risk and Portfolio Management je kompanija za istraživanje i razvoj sa sedištem u Njujorku i virtuelnim kancelarijama širom sveta. 

Misija kompanije je postavljanje standarda za napredno kvantitativno upravljanje rizikom i kvantitativno upravljanje portfoliom u finansijskoj industriji: upravljanje imovinom, bankarstvo i osiguranje.

Utisci zaposlenih o radu u IT sektoru kompanije ARPM

Ocena (1 utisak)

1

Beneficije

1

Napredovanje

1

Karijera / privatni život

1

Podeli svoje iskustvo

Anonimno podeli svoje iskustvo o radu ili sa intervjua i pomozi drugim kandidatima koji se interesuju za kompaniju.

Intervju · 28.07.2020.

Junior Visual Data Scientist

Negativno iskustvo
Kako je izgledao proces

Nakon poslatog CV-ja, stigle su šture informacije o daljem koraku. Trebalo bi da dobijem zadatak koji je potrebno rešiti u roku od 28 časova. Koleginica koja je zadužena za proces selekcije je uspela da zaboravi da mi pošalje zadatak u dogovoreno vreme pa smo odložili. Nakon odrađenog zadatka stigla je samo informacija da nisam prošla dalje bez objašnjenja što, s obzirom da je test urađen 90%.

Pitanja sa intervjua
  • Zadaci koje je potrebno iskodirati.
Potvrđen korisnik
  • Osoba nije želela da prikaže svoje lične podatke

Bez ponude za posao

Intervju srednje težine

Ceo proces je trajao 2 nedelje

11

Ove informaciju su mi korisne

Intervju · 12.05.2020.

Junior Visual Data Scientist

Negativno iskustvo
Kako je izgledao proces

Dobijete test, imate dan da ga odradite. Sledeca stavka je provera tehnicke ispravnosti (za video poziv) gde vam se naglasi da je idealna prilika za ucenje i da se radi 50 sati. Ako je ok test, u intervjuju vas ispituju oko toga sto ste radili. Pitanja iz statistike i matematike (mahom lagano za onoga ko je iz te oblasti). Posle toga je ubacen intervju sa marketing managerom, jer sam upoznat i sa tim delom posla (to bi radio jedan dan). Na kraju HR gde ne dobijete nikakve informacije osim da je pocetna plata dobra a posle nekog vremena bas bas dobra i da ima bonusa. Nakon toga ide informacija da svi rade 50 sati a vlasnik do 70 sati.. Oni traze roba koji ce sto manje da trazi i bespogovorno da radi, po mogucstvu za dzabe.. Sto dalje od ove kompanije!

Potvrđen korisnik
  • Osoba nije želela da prikaže svoje lične podatke

Bez ponude za posao

Intervju srednje težine

Ceo proces je trajao 1 nedelju

15

Ove informaciju su mi korisne

Iskustvo · .

Oglasi za posao (0)

Podaci sa sajta Agencije za privredne registre

Nemamo podatke sa APR-a

Plate koje su uneli korisnici sajta

Prosečna neto plata

1350

Software Developer 1 plata

MIN
1350
PROSEK
1350
MEDIJANA
1350
MAX
1350