ASW Inženjering d.o.o.

Utisci zaposlenih o radu u IT sektoru kompanije ASW Inženjering d.o.o.

  (16 utisaka)
19% zaposlenih preporučuje ovu kompaniju
2.1
beneficije

1.9
mogućnost napredovanja

1.9
balans između karijere i privatnog života

Korisnik nije naveo poziciju


  • Nije trenutno zaposlen/a u kompaniji
  • Zaposlen na neodređeni vremenski period
  • Opšti utisak o kompaniji:

Pozitivni utisci o kompaniji
Postoji određeni broj inženjera koji su tu jako dugo i imaju dosta znanja o sistemu i žele da pomognu novim ljudima u prolagođavanju.
Zamerke kompaniji
Funkcioniše po principu dvadesetog veka. Često nemaš osećaj da si u IT kompaniji. Promene se odvijaju jako sporo. Team building se održava subotom da se ne bi slučajno izgubilo od radnog vremena. Kašnjenja se ne tolerišu čak iako taj radnik ima prekovremene sate. A prekovremeni sati se tek ponekad cene i nagrade nekim bonusima. Sve u svemu firma čini da se zaposleni oseća u stalnom strahu od vrha firme. Svi koji su hteli neki napredak u karijeri su otišli, a mislim da firma ne čini ništa po pitanju zadržavanja "kvalitetnih" ljudi u firmi.
ne preporučujem
utisak postavljen: 08.10.2015.
*Utisci zaposlenih predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora i ne odražavaju mišljenje sajta HelloWorld.rs i njegovog tima.


Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

ASW Inženjering je kompanija koja se razvila na iskustvima u realizaciji složenih projekata u oblasti informacionih tehnologija. Kompanija je osnovana 1990. godine u Sarajevu, Bosna i Hercegovina, kada se prvi put pojavljuje kao kompanija sa proizvodima i uslugama u oblasti informacionih tehnologija. Od maja 1992. godine preduzeće pod istim imenom nastavlja da posluje u Beogradu. Veoma brzo po osnivanju, zahvaljujući permanentnom rastu broja klijenata, postaje jedna od vodećih softver kuća u Srbiji. U februaru 1997. godine počinje sa radom i ASW Inženjering d.o.o. u Bijeljini (Republika Srpska, Bosna i Hercegovina), a u januaru 1995. Godine, sa lokalnim partnerom, ASW je otvorio zajedničko preduzeće u Ljubljani (Slovenija). 

Do zadovoljnih korisnika ASW došao je kvalitetom svojih prozvoda, svojom spremnošću i sposobnošću da te proizvode prilagodi zahtevima korisnika i kontinuiranom podrškom u eksploataciji sistema. ASW Inženjering vrši:         

  • Isporuku sopstvenih proizvoda         
  • Prilagođavanje rešenja zahtevima i potrebama korisnika         
  • Izradu rešenja po principu ključ u ruke na bazi specifikacije naručioca         
  • Integraciju kompleksnih sistema         
  • Podršku i održavanje         
  • Outsourcing

Oglasi za posao (trenutno 0 aktivnih oglasa)

Sistem Inženjer

Beograd  • Rok: 27.06.2018

Imaju radno iskustvo od min 2 godine u radu sa operativnim sistemima Linux, imaju iskustva u radu sa mrežnim tehnologijama... (pročitaj oglas)

Java Developer

Beograd  • Rok: 21.06.2018

Rad sa sledećim alatima i tehnologijama: Spring Tool Suite (STS), Java, JSF, Tomcat, Maven, SVN, Oracle, PostgreSQL,MyBatis, Spring, REST, SOAP, Jasper Reports... (pročitaj oglas)

Business Intelligence & Analytics Architect

Beograd  • Rok: 03.07.2018

Dizajn, razvoj i razvoj ETL procesa. Upravljanje novim ETL razvojem kroz komunikaciju sa sa source systemom. Bisiness analysis. Dizajn i razvoj logičkih modela... (pročitaj oglas)

Sistem inženjer

Beograd  • Rok: 05.06.2018

Imaju radno iskustvo od min 2 godine u radu sa operativnim sistemima Linux, Windows. Imaju iskustva u radu sa mrežnim tehnologijama. Imaju aktivno znanje engleskog jezika... (pročitaj oglas)

Rukovodilac tima za razvoj SW proizvoda

Beograd  • Rok: 05.05.2018

Rukovodi timom za proizvodnju softverskog proizvoda iz svog domena i koordinira aktivnosti u okviru tima i procesa proizvodnje softverskog proizvoda... (pročitaj oglas)

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Naziv
ASW-INŽENJERING
Adresa
Takovska 45A, Beograd
Datum osnivanja
14.04.1992.
PIB
100279889
Matični broj
07906633
Poslovni naziv
ASW-INŽENJERING PREDUZEĆE ZA PROJEKTOVANJE I REALIZACIJU INFORMACIONIH SISTEMA DOO BEOGRAD (PALILULA)
Delatnost kompanije
6201 Računarsko programiranje
Pravna forma
Društvo sa ograničenom odgovornošću
Zakonski zastupnici
Nenad Avlijaš - direktor
Copyright © 2018 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija