Kontakt

Adresa Bulevar Mihajla Pupina 127, 11070 Beograd - Novi Beograd, Srbija
PIB 100829748
MB 07745729
Predstavništvo Bulevar Mihajla Pupina 127, 11070 Beograd - Novi Beograd, Srbija
Uporedi kompanije

Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

O kompaniji

Firma ATM BG d.o.o. je nastala u postupku izdvajanja iz nekadašnje matične firme ATM Zagreb. Danas je ATM BG d.o.o. samostalna specijalizovana privatna firma sa sedištem na Novom Beogradu.

ATM BG D.O.O. samostalno realizuje projekte, kao i u saradnji sa renomiranim svetskim firmama. Na zahtev Investitora možemo ponuditi i opremu sledećih proizvođača: „Siemens”, „ABB“, „Schneider Electric“, „General Electric“, „Yokogawa“, „Ohmron“, „Secheron”, „Elektroline”, „PodemCrane”, „Hoppesack”... a sve u cilju da se realizuje svaki kompletan posao iz oblasti elektrotehnike.

Posedovanje licence za projektovanje i izvođenje radova, omogućava učešće u najsloženijim projektima, i daje garanciju da će svi poslovi koji budu ugovoreni, biti izvršeni na tehnički najefikasniji način, po povoljnoj ceni i u predviđenom roku.

Iskustva o radu i sa intervjua

Za ovu kompaniju trenutno nema utisaka.

Podeli svoje iskustvo

Anonimno podeli svoje iskustvo o radu ili sa intervjua i pomozi drugim kandidatima koji se interesuju za kompaniju.

Oglasi za posao

Trenutno nema aktivnih oglasa za posao

Podaci

Naziv ATM BG
Poslovni naziv ATM BG DRUŠTVO SA OGRANIČENOM ODGOVORNOŠĆU ZA AUTOMATIZACIJU, ENERGETIKU I TEHNIKU MERENJA, BEOGRAD (NOVI BEOGRAD)
Delatnost kompanije 7112 - Inženjerske delatnosti i tehničko savetovanje
Pravna forma Društvo sa ograničenom odgovornošću
Adresa Bulevar Mihajla Pupina 127, 11070 Beograd - Novi Beograd, Srbija
Datum osnivanja 31.12.1997.
PIB 100829748
MB 07745729
Zakonski zastupnici
Milan Petrović - Direktor

Podaci sa sajta Agencije za privredne registre

Plate

Za ovu kompaniju nemamo podataka o platama.

Unesi anonimno svoju platu