O kompaniji
Iskustva
Plate
Poslovi
AU Galen Pharm logo

AU Galen Pharm

Oceni kompaniju

O nama

Dugogodišnje poverenje naših zadovoljnih klijenata u srcu je onoga što radimo i zbog toga smo ponosni na činjenicu da smo danas jedan od vodećih lanaca apoteka u Srbiji. Apotekarska ustanova „Galen pharm“ osnovana je 2007. godine u Beogradu i trenutno ima više od 130 maloprodajnih objekata – apoteke su opremljene prema najnovijim svetskim standardima i pozicionirane na najatraktivnijim lokacijama grada Beograda i širom Vojvodine. Sa željom da smo uvek tamo gde Vam zatreba, stalno širimo lanac naših apoteka i trudimo se da Vam budemo na “dohvat ruke”.

Stalna edukacija i stručno usavršavanje naših farmaceuta i farmaceutskih tehničara omogućava im da su uvek u toku sa najnovijim trendovima u oblasti zdravstva i farmacije, a sve to u cilju pružanja što bolje i stručnije pomoći pacijentima, ali i promovisanju zdravlja.

Pored besprekorne usluge osoblja, povoljne cene i bogat asortiman domaćih i uvoznih lekova, bebi opreme, pomoćnih lekovitih sredstava, medicinskih aparata i kozmetike, učinili su naš lanac apoteka prepoznatljivim i cenjenim. Bilo da ste u potrazi za kozmetičkim ili medicinskim preparatima, na jednom mestu pronaći ćete odličan izbor, dobiti stručan savet i kupiti ono što Vam je potrebno uz veliku uštedu.

Apotekarska ustanova „Galen pharm“ izdvaja se i po izdavanju lekova na civilne i vojne recepte, izradom velikog broja magistralnih preparata, kao i svakodnevnim popustima i akcijama. U “Galen pharm” apotekama uvek će Vas zateći sjajne ponude, obradovati odlične cene i sačekati nasmejana lica naših farmaceutskih stručnjaka. Jer Vaše zdravlje je naš uspeh!

 

Podeli utiske o kompaniji na osnovu informacija iz profila.

survey-banner-icon

APR

Broj zaposlenih

Profit i prihod

Kontakt