AVON Cosmetics SCG d.o.o.Linkovi


Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

Kompanija za žene "AVON" je multinacionalna kozmetička kompanija koja ostvaruje od 10 milijardi dolara godišnjeg prihoda. Kao jedna od najvećih kompanija direktne prodaje, Avon posluje u više od 100 zemalja sveta i ima preko 6 miliona nezavisnih Avon Dama. Avon proizvodna linija uključuje kozmetičke, ali i modne proizvode i proizvode za kuću a neki od najpoznatijih Avon brendova su Avon Color, Anew, Skin-So-Soft, Advance Techniques, Avon Naturals...

AVON je kompanija koja razume i zadovoljava potrebe žena širom sveta, kroz kvalitet proizvoda, profesionalnost usluge i mogućnost poslovne afirmacije.

Oglasi za posao (trenutno 0 aktivnih oglasa)

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Naziv
AVON COSMETICS SCG
Adresa
Bulevar Mihajla Pupina 165 g
Datum osnivanja
12.11.2001.
PIB
100062786
Matični broj
17352962
Poslovni naziv
PREDUZEĆE ZA PROIZVODNJU I TRGOVINU KOZMETIČKIH PROIZVODA AVON COSMETICS SCG D.O.O.BEOGRAD
Delatnost kompanije
4791 Trgovina na malo posredstvom pošte ili preko interneta
Pravna forma
Društvo sa ograničenom odgovornošću
Zakonski zastupnici
Ielyzaveta Korobchenko - Direktor
Copyright © 2017 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija