O kompaniji
8
Iskustva
Plate
Poslovi
AVS Solutions d.o.o. logo

AVS Solutions d.o.o.

1

O nama

AVS Solutions je kompanija koja godinama posluje na domaćem i inostranom tržištu. Iza nas je veliki broj realizovanih projekata koji su u potpunosti zadovoljili zahteve naših klijenata i višestruko povećali kvalitet i efikasnost njihovog poslovanja. Konstantno ulažemo napore u istaživanje i razvoj, kako bi tehnologije i rešenja koja nudimo bila u potpunosti u skladu sa Vašim potrebama.

AVS Solutions se bavi razvojem aplikacija na .NET platformi. Posedujemo bogato iskustvo razvoja Web i Windows poslovnih rešenja. Ovo iskustvo stečeno je radom na projektima za zapadno evropsko tržište kroz outsourcing, kao i brojnim rešenjima koje samostalno razvijamo i plasiramo. Naš tim je u prethodnih par godina realizovao nekoliko aplikacija u sferi poslovnih rešenja vezanih za rad osiguravajućih kuća uz pružanje korisničke podrške i održavanja za pomenute aplikacije. Aplikacije su razvijane po najvišim standardima kvaliteta a dokaz za to je četvorogodišnja saradnja sa našim partnerima.

Razvili smo moderno i napredno e-eommerce rešenje koje se može koristiti kao B2C i B2B sistem. Zamišljeno kao opšte rešenje u sferi trgovine na internetu, pruža mogućnosti prilagođavanja sistema svakom korisniku ponaosob, kako vizuelno tako i funkcionalno.

APR

Broj zaposlenih

Profit i prihod

Kontakt

Aleksandra Dubčeka 26b Zemun, 11000 Beograd
064 114 34 79