AVcom d.o.o.Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

Utisci zaposlenih o radu u IT sektoru kompanije AVcom d.o.o.

  (2 utiska)
50% zaposlenih preporučuje ovu kompaniju
1.5
beneficije

1
mogućnost napredovanja

3
balans između karijere i privatnog života

Sistem inženjer

potvrđen LinkedIn profil

  • Nije trenutno zaposlen/a u kompaniji
  • Zaposlen na neodređeni vremenski period više od jedne godine
  • Opšti utisak o kompaniji:

Pozitivni utisci o kompaniji
Preporučio bi za ljude bez ili sa malo iskustva, može dosta da se nauči o raznim tehnologijama. Plate su redovne
Zamerke kompaniji
Stresna radna atmosfera često i van radnog vremena (vikend, praznici). Ne postoji nikakva mogućnost napredovanja. Menadžment je samo direktor koji je i vlasnik firme, on odlučuje o svemu. Nedostatak seniora jer se ljudi ne zadržavaju dugo u firmi (pogotovo inženjeri).
preporučujem
utisak postavljen: 30.03.2016.

Postoji 10 vrsta IT-evaca.

Oni koji mogu ući u altTab bazu i oni koji ne razumeju ovu foru.

Koji si ti?

Administrator za digitalne medije i mreže

Osoba nije želela da prikaže svoje lične podatke
prihvatio/la ponudu
Intervju lak
negativno iskustvo
Ceo proces je trajao 7 nedelja
Kako je izgledao proces
Jedan čovek, vlasnik-direktor, se pita za sve. Prevarant je u pitanju, odmah da napomenem a evo i zašto: Prvi dan testiranje, pa drugog dana razgovor sa direktorom, pa treći put još jedan razgovor sa njim oko još nekih detalja u vezi samog posla i uslova gde mi on na kraju kaže da će mi se javiti za dan dva sa konačnom odlukom a ja čekao skoro 10 dana. U međuvremenu normalno zvao da vidim o čemu se radi, dok direktor izbegava javljanje podmetanjem sekretarice koja uvek kaže da je direktor na sastanku. Tek posle toliko dugog čekanja firma se javlja i direktor lično kaže da sam primljen, da su svi uslovi dogovoreni i da dođem tad i tad na posao i da ponesem dokumenta. Super. 2 dana kasnije, sekretarica zove i saopštava kako se direktor predomislio i da ipak neće da me zaposle. Na pokušaj da više puta dospem do direktora lično, na sve moguće načine, dobijam odgovor kako je otišao hitno van zemlje i da ne znaju kad će se vratiti.... Neozbiljna firma, za izbegavanje. Oprez!!!

utisak sa intervjua postavljen: 15.03.2017.

Sistem inženjer


  • Nije trenutno zaposlen/a u kompaniji
  • Zaposlen na neodređeni vremenski period više od jedne godine
  • Opšti utisak o kompaniji:

Pozitivni utisci o kompaniji
Za ovu firmu vam ne treba nikakvo iskustvo.
Radno vreme se završava pre 16h.
Zamerke kompaniji
Ova firma je one man show - direktor želi da ima kontrolu nad svakim aspektom. Napredovanje ni na vidiku. Atmosfera loša, zaposleni su pod stalnom tenzijom i strahom od ribanja od strane direktora. Ne preporučujem ni početnicima jer neće imati od koga šta da nauče, inženjeri ostaju do godinu dana u firmi.
ne preporučujem
utisak postavljen: 04.07.2016.
*Utisci zaposlenih predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora i ne odražavaju mišljenje sajta HelloWorld.rs i njegovog tima.

AVcom d.o.o, preduzeće za audio i video komunikacije, osnovano je krajem jula meseca 2002. godine u Beogradu, kao naslednik Biroa koji je pod istim imenom postojao od sredine 2000. godine. Preduzeće je osnovano isključivo domaćim kapitalom. 

Od decembra 2000. godine AVcom se bavi kablovskom televizijom, gradeći svoju mrežu u centralnoj zoni grada Beograda. Od polovine 2003. godine AVcom gradi kablovsku mrežu na teritoriji mesta Bariča. Zajedno sa SZR DANIEL KDS, AVcom sredinom 2004. godine započinje izgradnju kablovske mreže na teritoriji mesta Obrenovac. Danas AVcom zapošljava veliki broj stručnjaka za poslove projektovanja, izgradnje i održavanja telekomunikacionih sistema i opremljen je odgovarajućim računarskim resursima i savremenom instrumentacijom. Cilj AVcom-a je da gradi kvalitetne mreže kablovske televizije po savremenim principima, da ima raznovrsnu i kvalitetnu televizijsku programsku ponudu i da uvodi savremene servise kao što su internet i IP telefonija. Pri tome se trudi da u što kraćem vremenu odgovori na svaku želju ili primedbu korisnika. Tehnički gledano, kablovska mreža AVcom-a je hibridna optičko-koaksijalna, a kod razvoda je primenjena tzv. 'zvezda' topologija. Optički prenos signala omogućava ispunjavanje evropskih standarda za ovu vrstu telekomunikacionih mreža, što je i u skladu sa tehničkim karakteristikama koje treba da proisteknu iz Zakona o telekomunikacijama. Sve mreže su širokopojasne interaktivne mreže, koje omogućavaju dvosmerni prenos podataka. Uz korišćenje najkvalitetnije opreme, omogućen je kvalitetan prijem, obrada i redistribucija televizijskih programa iz zemaljske i satelitske difuzije, kao i pružanje dodatnih usluga (internet). Kada se kreirala televizijska programska ponuda vodilo se i vodi se računa da su zastupljeni svi žanrovi i svi evropski jezici. 

Oglasi za posao (trenutno 0 aktivnih oglasa)

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Naziv
AVCOM
Adresa
27. marta 36, stan 24, Beograd
Datum osnivanja
17.07.2002.
PIB
101728369
Matični broj
17411241
Poslovni naziv
PREDUZEĆE ZA AUDIO I VIDEO KOMUNIKACIJE AVCOM DOO, BEOGRAD (PALILULA)
Delatnost kompanije
6110 Kablovske telekomunikacije
Pravna forma
Društvo sa ograničenom odgovornošću
Zakonski zastupnici
France Presetnik - direktor
Copyright © 2017 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija