O kompaniji
3
Iskustva
1
Plate
Poslovi
AbeloHost B.V. logo

AbeloHost B.V.

Oceni kompaniju

Iskustva

Arhiva | Iskustvo
13.03.2020
Potvrđen Linkedin identitet
1 Ne preporučuje

Content Writer, Graphic Designer, Video Editor

Prethodno radio/la Projekat / Freelance Manje od jedne godine

Pozitivno

Nemam ni najmanji pozitivan utisak o ovim ljudskim flekama.

Zamerke

Prijavio sam se kod njih ukupno 5 puta... Prva dva puta su me odbili, ostatak su me prihvatili i uradio sam tri projekta za njih, testiranje. Ni jedan mi nisu isplatili, ali su zato uredno uzeli i prihvatili to što sam uradio. Tražio sam svoj novac za to, ali mi više nisu odgovarali na mejlove. Onda sam pokušao da kontaktiram vlasnika (ili bar osobu koja mi se predstavila kao vlasnik) putem Skajpa i svaki put kada bi mi se javio, to bi bilo kratko i samo "Hello".

Korisno? 44
Arhiva | Iskustvo
31.10.2018
1 Ne preporučuje

Wordpress Developer

Prethodno zaposlen/a na neodređeno Manje od jedne godine

Pozitivno

Zamerke

I pored dogovorene fiksne mesečne cene rada i par urađenih sajtova na kraju meseca kada sam pitao za platu dobio sam odgovor od koordinatora da je za urađeno, po njegovoj proceni trebalo znatno manje vremena, pri čemu je odokativno izračunao duplo manju platu od dogovorene, uz ucenu da neću dobiti ni to ukoliko ne završim projekat na kojem sam radio trenutno. U pitanju je klasično izrabljivanje, neprofesionalizam i ovu firmu ne preporučujem nikome.

Korisno? 26
Arhiva | Iskustvo
07.05.2018
Potvrđen Linkedin identitet
1 Ne preporučuje

Remote PHP developer

Prethodno radio/la Projekat / Freelance

Pozitivno

Način testiranja mi se dopao, dobiješ mini projekat i imaš dan, dva da ga odradiš.

Zamerke

Posle 3 kruga testiranja sam dobio veći projekat, radio sam ga skoro dve nedelje i završio prvi deo, koji je ustvari bio srž projekta. I niko ništa ne govori o plaćanju, kada sam tražio da mi kažu nešto u vezi cene, dali su mi cenu po satu, malu i za naše uslove. Kada sam im poslao detaljan opis rada sa radnim satima nikad više mi se nisu javili. Mogli su bar da napišu da nisu zadovoljni.

Korisno? 50