Accordia GroupNapomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

Accordia Group LLC, osnovana 2005. godine i inkorporirana u Delaveru, sa kancelarijama u New Rochelle, Njujorku, poseduje objekte i u Nišu, Srbija. Imamo preko 60 zaposlenih softverskih inženjera koji rade uglavnom u Javi i C#, i nekoliko kompjuterskih naučnika i doktora nauka koji rade na istraživanjima i razvoju.

Oglasi za posao (trenutno 1 aktivan oglas)

Web - WordPress Developer

Niš  • Rok: 20.04.2020

Minimum of 2 years of professional web development experience. High proficiency with HTML5, CSS3, MySQL. Development in WordPress framework with at least 2 years of experience... (pročitaj oglas)

Python Developer

Niš  • Rok: 28.03.2020

Preferable 2+ years of experience working in Python programming language. Passion to understand, learn, and evaluate new technologies. Highly responsible, self-disciplined, motivational... (pročitaj oglas)

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Naziv
ACCORDIA GROUP
Adresa
Patrijarha Joanikija 22
Datum osnivanja
01.05.2005.
PIB
103932029
Matični broj
29500959
Poslovni naziv
ACCORDIA GROUP BEOGRAD (RAKOVICA)
Delatnost kompanije
6201 Računarsko programiranje
Pravna forma
Ogranak stranog pravnog lica
Zakonski zastupnici
Višnja Resanović - Direktor

Iz pera poslodavca čitajte o novostima i trendovima na domaćem IT tržištu

Kompaniji je nestalo mastila :)
Copyright © 2020 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs. ::
Made with in Subotica.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija