Acumenics d.o.o.

Acumenics d.o.o.

Kontakt

Adresa Bulevar Arsenija Čarnojevica 108/2, 11000 Beograd, Srbija
Telefon +381 64 8511510
PIB 104530655
MB 20172959
Predstavništvo Bulevar Arsenija Čarnojevica 108/2, 11000 Beograd
Uporedi kompanije

Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

O kompaniji

Acumenics d.o.o. Beograd je kompanija koja pruža usluge i proizvode iz sfere informacionih tehnologija, koji uključuju upravljanje projektima, razvoj i održavanje softvera, Quality Assurance poslovnu analitiku itd.

Naš osnivač je kalifornijska kompanija Profit Concepts International (www.profitconcepts.com) koja posluje još od 1990. godine i danas pruža usluge klijentima širom SAD-a, Evrope, Azije i Australije. Naši klijenti su kompanije iz različitih domena poslovanja koji uključuju finansije, prodaju, proizvodnju, upravljanje projektima, planiranje, poslovnu inteligenciju, socijalne mreže.

Naš zajedničiki poslovni cilj je jednostavan: svojim klijentima pružamo vrhunske stručne konsultantske usluge u domenu kako identifikacije, odabira i kreiranja, tako i implementacije i održavanja najoptimalnijih rešenja koja će obezbediti dugoročni uspeh u poslovanju i visok povrat investicije. Za nas ne postoje mali klijenti i mali projekti, radimo uvek u timu sa klijentima i naš uspeh se uvek vezuje za uspeh klijenta.

Ovakvim pristupom smo omogućili našoj kompaniji da se od svog osnivanja 2006. godine uspešno širi i razvija, osvaja nove tehnologije, domene poslovanja, i nove velike klijente.

Iskustva o radu i sa intervjua (8)

Podeli svoje iskustvo

Anonimno podeli svoje iskustvo o radu ili sa intervjua i pomozi drugim kandidatima koji se interesuju za kompaniju.

Arhiva | Intervju · 05.12.2019.

.NET developer

Negativno iskustvo

Bez ponude za posao

Intervju srednje težine

Trajalo je 2 nedelje

Kako je izgledao proces

Prvi krug je bio sa osobom iz HR, koja je delovala odsutno tokom celog razgovora. Nije imala ispred sebe niti moj CV, niti je beležila bilo šta što sam rekao. Izgleda je jedino bilo bitno da HR predstavi firmu i da me provede kroz prostorije (koje su nažalost bile u lošem stanju, stara zgrada iz nekog soc-komunističkog...

8
Arhiva | Iskustvo · 23.05.2019.

Software Engineer

Opšti utisak

5
Preporučuje
Trenutno zaposlen/a na neodređeno 2-4 godine
Pozitivno

Rastuća kompanija koja zaista vodi računa o tome šta je bitno za zaposlenog. Radno vreme je fleksibilno. Postoji mnoštvo projekata i mislim da postoji mesto za sve profile koji spadaju u IT sektor. Ekipa je dobra i vesela i iz mog iskustva nema negativnih odnosa među zaposlenima. Ko želi da radi i napreduje, pa i da proba...

Zamerke

U toku mog rada, promenili smo par lokacija, ali smo sada u sjajnom office i mislim da će to biti trajno rešenje.

3
Arhiva | Iskustvo · 24.03.2018.

QA

Opšti utisak

3
Preporučuje
Trenutno zaposlen/a na neodređeno 1-2 godine
Pozitivno

Siguran i stabilan posao, nema prekovremenog rada i rada vikendom, bez prevelikog stresa, časovi engleskog.

Zamerke

Postavljeni planovi se ne ostvaruju, obećanih povišica nema, radno vreme, plata još uvek ispod proseka za ovu struku, dosadna ekipa ljudi i radna atmosfera.

4
Arhiva | Intervju · 20.08.2017.

QA Engineer

Bez ponude za posao

Intervju srednje težine

Trajalo je 2 nedelje

Kako je izgledao proces

Oglas je onog tipa gde navode 35 tehnologija koje ni jedan čovek ne može znati. Intervju smešan. Za QA poziciju dobio sam pitanja iz programiranja i održavanja baze podataka(!?) Razgovor je bio nejasan u toj meri da izgleda da ni njima nije bilo jasno šta im treba. Kancelarije u podrumu, lokacija užas, atmosfera deluje...

3
Odgovor kompanije

Nadamo se da ćemo opet imati prilike da sarađujemo sa Vama, i sprovedemo Vas kroz novi i unapređeni proces regrutacije, selekcije i onboardinga novih kandidata. Naše nove prostorije nalaze se u Naučno tehnološkom parku, a i što se same atmosfere tiče napravili smo značajan pomak. Verujemo da biste značajno promenili Vaš...

0
Arhiva | Intervju · 25.05.2017.

Designer

Negativno iskustvo

Bez ponude za posao

Intervju srednje težine

Trajalo je 1 nedelju

Kako je izgledao proces

Potpuni neprofesionalizam od strane HR-a. Obećavanja na odgovorima i dogovoru za sastanak od sutra do prekosutra i posle više od mesec dana nije stiglo nijedno obaveštenje. Zaista se nisam ovome nadao.

2
Odgovor kompanije

U ime HR sektora Acumenics firme želimo da se izvinimo zbog ovog propusta. Bez obzira na to što se desio jako davno, stalo nam je do Vašeg mišljenja i stava. U prethodnom periodu, kao i u budućnosti ćemo raditi na tome da otklonimo ovakve greške i time ne odbijamo kvalitetne kandidate.

0

Oglasi za posao

Trenutno nema aktivnih oglasa za posao

Podaci

Naziv ACUMENICS
Poslovni naziv ACUMENICS DOO BEOGRAD
Delatnost kompanije 4619 Posredovanje u prodaji raznovrsnih proizvoda
Pravna forma Društvo sa ograničenom odgovornošću
Adresa Lipa 20, Beograd-Čukurica
Datum osnivanja 17.05.2006.
PIB 104530655
MB 20172959
Zakonski zastupnici
Srđan Kovačević - Direktor

Podaci sa sajta Agencije za privredne registre

Plate

Za ovu kompaniju nemamo podataka o platama.

Unesi anonimno svoju platu