Acumenics d.o.o.

Acumenics d.o.o.

0
Za ovu kompaniju nemamo podataka o platama.

Unesi anonimno svoju platu

Kontakt

Adresa Bulevar Arsenija Čarnojevica 108/2, 11000 Beograd, Srbija
Telefon +381 64 8511510
PIB 104530655
MB 20172959
Predstavništvo Bulevar Arsenija Čarnojevica 108/2, 11000 Beograd
Uporedi kompanije

Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

O kompaniji

Acumenics d.o.o. Beograd je kompanija koja pruža usluge i proizvode iz sfere informacionih tehnologija, koji uključuju upravljanje projektima, razvoj i održavanje softvera, Quality Assurance poslovnu analitiku itd.

Naš osnivač je kalifornijska kompanija Profit Concepts International (www.profitconcepts.com) koja posluje još od 1990. godine i danas pruža usluge klijentima širom SAD-a, Evrope, Azije i Australije. Naši klijenti su kompanije iz različitih domena poslovanja koji uključuju finansije, prodaju, proizvodnju, upravljanje projektima, planiranje, poslovnu inteligenciju, socijalne mreže.

Naš zajedničiki poslovni cilj je jednostavan: svojim klijentima pružamo vrhunske stručne konsultantske usluge u domenu kako identifikacije, odabira i kreiranja, tako i implementacije i održavanja najoptimalnijih rešenja koja će obezbediti dugoročni uspeh u poslovanju i visok povrat investicije. Za nas ne postoje mali klijenti i mali projekti, radimo uvek u timu sa klijentima i naš uspeh se uvek vezuje za uspeh klijenta.

Ovakvim pristupom smo omogućili našoj kompaniji da se od svog osnivanja 2006. godine uspešno širi i razvija, osvaja nove tehnologije, domene poslovanja, i nove velike klijente.

Utisci zaposlenih o radu u IT sektoru kompanije Acumenics d.o.o.

Ocena (0 utisaka)

0

Podeli svoje iskustvo

Anonimno podeli svoje iskustvo o radu ili sa intervjua i pomozi drugim kandidatima koji se interesuju za kompaniju.

Intervju · 05.12.2019.

.NET developer

Negativno iskustvo
Kako je izgledao proces

Prvi krug je bio sa osobom iz HR, koja je delovala odsutno tokom celog razgovora. Nije imala ispred sebe niti moj CV, niti je beležila bilo šta što sam rekao. Izgleda je jedino bilo bitno da HR predstavi firmu i da me provede kroz prostorije (koje su nažalost bile u lošem stanju, stara zgrada iz nekog soc-komunističkog perioda). Drugi krug je bio tehnički intervju. Krajnje neobičan razgovor, jer bilo prisutno 6 osoba (direktor, HR, par team leader-a i senior programeri), plus ja, na intervjuu. Prvo su se svi oni predstavili, ko šta radi i za šta su zaduženi. Zatim smo prošli kroz moj CV, sve pozicije i projekti na kojima sam radio. Onda je svako pitao po nešto, iz raznih oblasti - od frontend-a, backend-a, baza, servisa... Jedan kraći deo intervjua je bio na engleskom, čisto da vide koliko vladam jezikom. Treći krug je bio razgovor sa vlasnikom firme, naš čovek koji živi u Americi, putem Skype-a u njihovim prostorijama. Razgovoru je prisustvovao i direktor firme. Moje predstavljanje i deo razgovora o iskustvu je bio na engleskom. U drugom delu je vlasnik još jednom ukratko predstavio firmu. Na kraju razgovora smo pričali o finansijskim uslovima. Na kraju nisam dobio nikakav odgovor s njihove strane, iako su rekli da će se javiti. Krajnje neprofesionalno, s obzirom da sam prošao kroz sve krugove selekcije.

Potvrđen korisnik
  • Osoba nije želela da prikaže svoje lične podatke

Bez ponude za posao

Intervju srednje težine

Ceo proces je trajao 2 nedelje

8

Ove informaciju su mi korisne

Oglasi za posao

Trenutno nema aktivnih oglasa za posao

Podaci

Naziv ACUMENICS
Poslovni naziv ACUMENICS DOO BEOGRAD
Delatnost kompanije 4619 Posredovanje u prodaji raznovrsnih proizvoda
Pravna forma Društvo sa ograničenom odgovornošću
Adresa Lipa 20, Beograd-Čukurica
Datum osnivanja 17.05.2006.
PIB 104530655
MB 20172959
Zakonski zastupnici
Srđan Kovačević - Direktor

Podaci sa sajta Agencije za privredne registre