Acumenics d.o.o.

Ti si predstavnik ove kompanije?

Utisci zaposlenih o radu u IT sektoru kompanije Acumenics d.o.o.

  (3 utiska)
100% zaposlenih preporučuje ovu kompaniju
4.3
beneficije

3.7
mogućnost napredovanja

4.7
balans između karijere i privatnog života

.NET developer

Osoba nije želela da prikaže svoje lične podatke, Beograd
alert_common_login_msg bez ponude za posao
Intervju srednje težine
negativno iskustvo
Ceo proces je trajao 2 nedelje
Kako je izgledao proces
Prvi krug je bio sa osobom iz HR, koja je delovala odsutno tokom celog razgovora. Nije imala ispred sebe niti moj CV, niti je beležila bilo šta što sam rekao. Izgleda je jedino bilo bitno da HR predstavi firmu i da me provede kroz prostorije (koje su nažalost bile u lošem stanju, stara zgrada iz nekog soc-komunističkog perioda). Drugi krug je bio tehnički intervju. Krajnje neobičan razgovor, jer bilo prisutno 6 osoba (direktor, HR, par team leader-a i senior programeri), plus ja, na intervjuu. Prvo su se svi oni predstavili, ko šta radi i za šta su zaduženi. Zatim smo prošli kroz moj CV, sve pozicije i projekti na kojima sam radio. Onda je svako pitao po nešto, iz raznih oblasti - od frontend-a, backend-a, baza, servisa... Jedan kraći deo intervjua je bio na engleskom, čisto da vide koliko vladam jezikom. Treći krug je bio razgovor sa vlasnikom firme, naš čovek koji živi u Americi, putem Skype-a u njihovim prostorijama. Razgovoru je prisustvovao i direktor firme. Moje predstavljanje i deo razgovora o iskustvu je bio na engleskom. U drugom delu je vlasnik još jednom ukratko predstavio firmu. Na kraju razgovora smo pričali o finansijskim uslovima. Na kraju nisam dobio nikakav odgovor s njihove strane, iako su rekli da će se javiti. Krajnje neprofesionalno, s obzirom da sam prošao kroz sve krugove selekcije.

utisak sa intervjua postavljen: 05.12.2019.

Software Engineer


  • Trenutno zaposlen/a u kompaniji
  • Zaposlen na neodređeni vremenski period više od dve godine
  • Opšti utisak o kompaniji:

Pozitivni utisci o kompaniji
Rastuća kompanija koja zaista vodi računa o tome šta je bitno za zaposlenog. Radno vreme je fleksibilno. Postoji mnoštvo projekata i mislim da postoji mesto za sve profile koji spadaju u IT sektor. Ekipa je dobra i vesela i iz mog iskustva nema negativnih odnosa među zaposlenima. Ko želi da radi i napreduje, pa i da proba nove tehnologije, Acumenics je pravo mesto. Kompenzacija je dobra, dobijaju se bonusi za zasluge. Beneficije kao što je FItPass članarina su dostupne svim radnicima.
Zamerke kompaniji
U toku mog rada, promenili smo par lokacija, ali smo sada u sjajnom office i mislim da će to biti trajno rešenje.
preporučujem
utisak postavljen: 23.05.2019.
*Utisci zaposlenih predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora i ne odražavaju mišljenje sajta HelloWorld.rs i njegovog tima.

Ti si predstavnik ove kompanije?


Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

Acumenics d.o.o. Beograd je kompanija koja pruža usluge i proizvode iz sfere informacionih tehnologija, koji uključuju upravljanje projektima, razvoj i održavanje softvera, Quality Assurance poslovnu analitiku itd.

Naš osnivač je kalifornijska kompanija Profit Concepts International (www.profitconcepts.com) koja posluje još od 1990. godine i danas pruža usluge klijentima širom SAD-a, Evrope, Azije i Australije. Naši klijenti su kompanije iz različitih domena poslovanja koji uključuju finansije, prodaju, proizvodnju, upravljanje projektima, planiranje, poslovnu inteligenciju, socijalne mreže.

Naš zajedničiki poslovni cilj je jednostavan: svojim klijentima pružamo vrhunske stručne konsultantske usluge u domenu kako identifikacije, odabira i kreiranja, tako i implementacije i održavanja najoptimalnijih rešenja koja će obezbediti dugoročni uspeh u poslovanju i visok povrat investicije. Za nas ne postoje mali klijenti i mali projekti, radimo uvek u timu sa klijentima i naš uspeh se uvek vezuje za uspeh klijenta.

Ovakvim pristupom smo omogućili našoj kompaniji da se od svog osnivanja 2006. godine uspešno širi i razvija, osvaja nove tehnologije, domene poslovanja, i nove velike klijente.

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Naziv
ACUMENICS
Adresa
Lipa 20, Beograd-Čukurica
Datum osnivanja
17.05.2006.
PIB
104530655
Matični broj
20172959
Poslovni naziv
ACUMENICS DOO BEOGRAD
Delatnost kompanije
4619 Posredovanje u prodaji raznovrsnih proizvoda
Pravna forma
Društvo sa ograničenom odgovornošću
Zakonski zastupnici
Srđan Kovačević - Direktor

Iz pera poslodavca čitajte o novostima i trendovima na domaćem IT tržištu

Kompaniji je nestalo mastila :)
Za ovu kompaniju nemamo podataka o platama.

Copyright © 2020 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs. ::
Made with in Subotica.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija