O kompaniji
Iskustva
Plate
Poslovi
Adriatic pharm d.o.o. logo

Adriatic pharm d.o.o.

Oceni kompaniju

O nama

Adratic Pharm d.o.o. je distributerska kompanija koja svoje poslovanje temelji na saradnji sa ekskluzivnim domaćim i inostranim partnerima za proizvodnju lekova, farmaceutskih preparata, medicinskih sredstava i kozmetike. Naša distributivna mreža pokriva teritoriju Srbije i cele Adriatik regije.

Poverenje su nam ukazali neki od najvećih svetskih farmaceutskih kompanija, prepoznajući u nama kvalitetnog partnera koji može obezbediti kontinuirano snabdevanje svih svojih klijenata.

Naša poslovna filozofija temelji se na brzom reagovanju i prilagođavanju novim poslovnim i tržišnim uslovima. Spremni smo da ponudimo fleksibilna rešenja i savladamo sve izazove koje saradnici postave pred nas.

Trudimo se da razumemo želje i zahteve naših poslovnih partnera, saradnika i klijenata. Poštujemo etičke i profesionalne standarde u cilju postizanja zajedničkog uspeha.

VIZIJA & MISIJA


Razvoj naše kompanije baziran je na kontinuiranom praćenju najnovijih zbivanja u farmaceutskoj delatnosti uz stalno osluškivanje potreba i želja naših klijenata. Želimo da našim poslovanjem i linijom proizvoda postavimo nove standarde u oblasti zastupanja, distribucije i prodaje.

Naši partneri, saradnici i kupci u nama mogu pronaći sigurnog partnera koji je spreman da odgovori na sve zahteve.

Adratic Pharm d.o.o. je generalni distributer i uvoznik Luminera proizvoda za Srbiju i Crnu Goru.

APR

Broj zaposlenih

Profit i prihod

Kontakt

Draže Pavlovića 14/II, 11000 Beograd, Srbija
+381 11 303 – 5226