O kompaniji
Iskustva
Plate
Poslovi
Advanto d.o.o. logo

Advanto d.o.o.

Oceni kompaniju

O nama

ADVANTO d.o.o. je 100% privatna kompanija, osnovana 2008.godine sa sedištem u Beogradu. Osnovana je sa idejom da se kvalitetom usluge, modernizacijom osnovnih sredstava i konstantnim unapređenjem uslova rada za svoje zaposlene, izdvoji iz svog poslovnog okruženja.

Advanto d.o.o. je specijalizovan za usluge domaćeg i međunarodnog transporta robe (FTL&LTL), gde nam je dugododišnje iskustvo omogućilo da postanemo jedan od lidera na tržistu, posebno u delu nacionalnog transporta robe sa kontrolisanim temperaturnim režimom.

Osim drumskog transporta robe u zemlji i inostranstvu, izdvajamo usluge carinjenja robe, zatim skladištenje i kapilarnu distribuciju robe. Na dnevnom nivou, naši timovi realizuju više od 250 transportnih naloga. Kompanija zapošljava 72 visoko obučena radnika na različitim radnim pozicijama, uglavnom sa višegodišnjim iskustvom u oblasti transporta.

Osnovni ciljevi kompanije su konstantno usavršavanje upravljanja kroz implementaciju novih alata i uvođenje standarda kvaliteta, zatim razvoj novih integrisanih usluga i visoka stabilnost u poslovanju, uz konstantno unapređenje kvaliteta usluge u skladu sa najvišim zahtevima evropskog tržista.

Naše usluge su dostupne 7 dana u nedelji, 24h dnevno, na teritoriji cele Evrope.

Kompanija posluje na domaćem tržištu sa idejom unapređenja i usaglašavanja standarda sa aktuelnim trendovima što podrazumeva uvođenje novih tehnologija i informacionih sistema kao i podmlađivanje flote u skladu sa zahtevima klijenata i novim ekološkim standardima.

U postupku je osnivanje kompanije sa sedištem u glavnom gradu Republike Slovenije - Ljubljani, koje za cilj ima realizaciju višegodisnjih planova o nastupu na tržistu EU.

Podeli utiske o kompaniji na osnovu informacija iz profila.

survey-banner-icon

APR

Broj zaposlenih

Profit i prihod

Kontakt

Bulevar Milutina Milankovića 25, 11070 Beograd - Novi Beograd, Srbija
+381 65 5555 475 ; +381 64 6423 880