Advanto d.o.o.

Advanto d.o.o.

Kontakt

Adresa Bulevar Milutina Milankovića 25, 11070 Beograd - Novi Beograd, Srbija
PIB 105691896
MB 20441127
Predstavništvo Bulevar Milutina Milankovića 25, 11070 Beograd - Novi Beograd, Srbija
Uporedi kompanije

Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

O kompaniji

ADVANTO d.o.o. je 100% privatna kompanija, osnovana 2008.godine sa sedištem u Beogradu. Osnovana je sa idejom da se kvalitetom usluge, modernizacijom osnovnih sredstava i konstantnim unapređenjem uslova rada za svoje zaposlene, izdvoji iz svog poslovnog okruženja.

Advanto d.o.o. je specijalizovan za usluge domaćeg i međunarodnog transporta robe (FTL&LTL), gde nam je dugododišnje iskustvo omogućilo da postanemo jedan od lidera na tržistu, posebno u delu nacionalnog transporta robe sa kontrolisanim temperaturnim režimom.

Osim drumskog transporta robe u zemlji i inostranstvu, izdvajamo usluge carinjenja robe, zatim skladištenje i kapilarnu distribuciju robe. Na dnevnom nivou, naši timovi realizuju više od 250 transportnih naloga. Kompanija zapošljava 72 visoko obučena radnika na različitim radnim pozicijama, uglavnom sa višegodišnjim iskustvom u oblasti transporta.

Osnovni ciljevi kompanije su konstantno usavršavanje upravljanja kroz implementaciju novih alata i uvođenje standarda kvaliteta, zatim razvoj novih integrisanih usluga i visoka stabilnost u poslovanju, uz konstantno unapređenje kvaliteta usluge u skladu sa najvišim zahtevima evropskog tržista.

Naše usluge su dostupne 7 dana u nedelji, 24h dnevno, na teritoriji cele Evrope.

Kompanija posluje na domaćem tržištu sa idejom unapređenja i usaglašavanja standarda sa aktuelnim trendovima što podrazumeva uvođenje novih tehnologija i informacionih sistema kao i podmlađivanje flote u skladu sa zahtevima klijenata i novim ekološkim standardima.

U postupku je osnivanje kompanije sa sedištem u glavnom gradu Republike Slovenije - Ljubljani, koje za cilj ima realizaciju višegodisnjih planova o nastupu na tržistu EU.

Iskustva o radu i sa intervjua

Za ovu kompaniju trenutno nema utisaka.

Podeli svoje iskustvo

Anonimno podeli svoje iskustvo o radu ili sa intervjua i pomozi drugim kandidatima koji se interesuju za kompaniju.

Oglasi za posao

Trenutno nema aktivnih oglasa za posao

Podaci

Naziv ADVANTO
Poslovni naziv ADVANTO DOO BEOGRAD (NOVI BEOGRAD)
Delatnost kompanije 4941 - Drumski prevoz tereta
Pravna forma Društvo sa ograničenom odgovornošću
Adresa Bulevar Milutina Milankovića 25, 11070 Beograd - Novi Beograd, Srbija
Datum osnivanja 16.07.2008.
PIB 105691896
MB 20441127
Zakonski zastupnici
Desimir Jordović - Direktor

Podaci sa sajta Agencije za privredne registre

Plate

Za ovu kompaniju nemamo podataka o platama.

Unesi anonimno svoju platu