O kompaniji
Iskustva
Plate
Poslovi
Agacija d.o.o. logo

Agacija d.o.o.

Oceni kompaniju

O nama

Preduzeće AGACIJA iz Beograda uspešno postoji više od 20 godina. Sa zvaničnim radom preduzeće je počelo 1998. godine na Dušanovcu, gde se bavilo prodajom građe i parketa, a punu afirmaciju je doživelo na današnjoj lokaciji (Tošin Bunar 232g) gde se nalazi od 1. avgusta 2000. Tada su u program rada firme AGACIJA ušli pločasti materijali, sečenje po meri i opremanje stambenog i poslovnog prostora.

Krajem prve decenije postojanja firma AGACIJA je ponovo proširila delatnost i u listu postojećih delatnosti uvrstila proizvodnju unutrašnjih vrata od medijapana koja se lakiraju visokokvalitetnim poliuretanskim lakovima. Vrata su furnirana svim vrstama kvalitetnih furnira od trešnje, hrasta, oraha, bukve, jasena, javora, itd. Novost je što se ta proizvodnja obavlja na novoj lokaciji u još jednom novom proizvodnom prostoru koji se nalazi na putu između Zemuna i Batajnice. Takođe, tu se nalazi i centralni magacin firme AGACIJA. Za sve poslove iz programa rada, na obe lokacije, AGACIJA je izuzetno tehnički opremljena i osposobljena firma. Već četiri godine poseduje centar BIMA 310 W, mašinu koja praktično radi sve: reže, seče, kantuje, buši, razbušuje, obrađuje, a uz odgovarajuće alate može da proizvodi građevinsku stolariju, vrata i prozore i da obrađuje masivni materijal. Dakle, samo je potreban odgovarajući alat i uz kompjuterizovanu mašinu uneti odgovarajući nacrt, mere i program.

AGACIJA poseduje i druge mašine i obnovljeni vozni park. U preduzeću AGACIJA vrši se prodaja i sečenje pločastih materijala kao i proizvodnja nameštaja po meri od panela, univera, lesonita, medijapana, radnih ploča, a u programu su i galanterija i okov, kao i proizvodnja unutrašnjih vrata, furniranih i farbanih poliuretanskim lakovima. U AGACIJI danas radi oko 50 ljudi čiji je nivo identifikacije sa ciljevima firme proporcionalan radnom doprinosu i činjenici da se plaća rad, a napredovati može samo firma u kojoj se zna šta ko radi i za šta odgovara.

Permanentno u razvoju i investicijama, AGACIJA je poboljšala asortiman i kvalitet proizvodnje. Uz to firma je proširila obim posla, povećala broj zaposlenih i osvojila još atraktivniju lokaciju. Program rada i odnosi u firmi AGACIJA su očigledno podređeni ciljevima firme. Ciljevi su kontinuitet u radu i sigurnost u poslovanju koji se prvenstveno ostvaruju kroz kvalitet proizvoda gde se ni u jednoj situaciji ne može zanemariti asortiman.

Podeli utiske o kompaniji na osnovu informacija iz profila.

survey-banner-icon

APR

Broj zaposlenih

Profit i prihod