Agacija d.o.o.

Agacija d.o.o.

Kontakt

Adresa Tošin bunar 232g, 11000 Beograd, Srbija ; Majora Zorana Radosavljevića 370, 11273 Batajnica, Srbija
PIB 100429750
MB 06325874
Predstavništvo Tošin bunar 232g, 11000 Beograd, Srbija
Uporedi kompanije

Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

O kompaniji

Preduzeće AGACIJA iz Beograda uspešno postoji više od 20 godina. Sa zvaničnim radom preduzeće je počelo 1998. godine na Dušanovcu, gde se bavilo prodajom građe i parketa, a punu afirmaciju je doživelo na današnjoj lokaciji (Tošin Bunar 232g) gde se nalazi od 1. avgusta 2000. Tada su u program rada firme AGACIJA ušli pločasti materijali, sečenje po meri i opremanje stambenog i poslovnog prostora.

Krajem prve decenije postojanja firma AGACIJA je ponovo proširila delatnost i u listu postojećih delatnosti uvrstila proizvodnju unutrašnjih vrata od medijapana koja se lakiraju visokokvalitetnim poliuretanskim lakovima. Vrata su furnirana svim vrstama kvalitetnih furnira od trešnje, hrasta, oraha, bukve, jasena, javora, itd. Novost je što se ta proizvodnja obavlja na novoj lokaciji u još jednom novom proizvodnom prostoru koji se nalazi na putu između Zemuna i Batajnice. Takođe, tu se nalazi i centralni magacin firme AGACIJA. Za sve poslove iz programa rada, na obe lokacije, AGACIJA je izuzetno tehnički opremljena i osposobljena firma. Već četiri godine poseduje centar BIMA 310 W, mašinu koja praktično radi sve: reže, seče, kantuje, buši, razbušuje, obrađuje, a uz odgovarajuće alate može da proizvodi građevinsku stolariju, vrata i prozore i da obrađuje masivni materijal. Dakle, samo je potreban odgovarajući alat i uz kompjuterizovanu mašinu uneti odgovarajući nacrt, mere i program.

AGACIJA poseduje i druge mašine i obnovljeni vozni park. U preduzeću AGACIJA vrši se prodaja i sečenje pločastih materijala kao i proizvodnja nameštaja po meri od panela, univera, lesonita, medijapana, radnih ploča, a u programu su i galanterija i okov, kao i proizvodnja unutrašnjih vrata, furniranih i farbanih poliuretanskim lakovima. U AGACIJI danas radi oko 50 ljudi čiji je nivo identifikacije sa ciljevima firme proporcionalan radnom doprinosu i činjenici da se plaća rad, a napredovati može samo firma u kojoj se zna šta ko radi i za šta odgovara.

Permanentno u razvoju i investicijama, AGACIJA je poboljšala asortiman i kvalitet proizvodnje. Uz to firma je proširila obim posla, povećala broj zaposlenih i osvojila još atraktivniju lokaciju. Program rada i odnosi u firmi AGACIJA su očigledno podređeni ciljevima firme. Ciljevi su kontinuitet u radu i sigurnost u poslovanju koji se prvenstveno ostvaruju kroz kvalitet proizvoda gde se ni u jednoj situaciji ne može zanemariti asortiman.

Iskustva o radu i sa intervjua

Za ovu kompaniju trenutno nema utisaka.

Podeli svoje iskustvo

Anonimno podeli svoje iskustvo o radu ili sa intervjua i pomozi drugim kandidatima koji se interesuju za kompaniju.

Oglasi za posao

Trenutno nema aktivnih oglasa za posao

Podaci

Naziv AGACIJA
Poslovni naziv PREDUZEĆE ZA PROIZVODNJU TRGOVINU I USLUGE AGACIJA DOO BEOGRAD (NOVI BEOGRAD)
Delatnost kompanije 3102 - Proizvodnja kuhinjskog nameštaja
Pravna forma Društvo sa ograničenom odgovornošću
Adresa Tošin bunar 232g, 11000 Beograd, Srbija
Datum osnivanja 12.02.2001.
PIB 100429750
MB 06325874
Zakonski zastupnici
Slobodan Lazić - Direktor

Podaci sa sajta Agencije za privredne registre

Plate

Za ovu kompaniju nemamo podataka o platama.

Unesi anonimno svoju platu