O kompaniji
Iskustva
Plate
Poslovi
Agent plus d.o.o. logo

Agent plus d.o.o.

Oceni kompaniju

O nama

„Agent Plus Grupa“ je pomorsko rečna agencija osnovana 2007. godine, sa sedištem u Beogradu. Svoje poslovne operacije obavljamo kroz mrežu pet samostalnih preduzeća i 11 filijala u Srbiji, Hrvatskoj i Crnoj Gori.

Jedna smo od vodećih kompanija na prostoru Jugoistočne Evrope u oblasti morskog i rečnog transporta, čarteringa brodskog prostora i agentiranja plovila na Dunavu i drugim unutrašnjim, plovnim putevima. Pored toga, sa podjednakim uspehom se bavimo organizacijom transporta zbirnih i pojedinačnih pošiljki drumskim i vazdušnim putem, transportom vangabaritnog tereta kao i konsaltingom.

Neki od naših projekata, koji se izdvajaju kvalitetom i komparativnim prednostima su: direktna linija za zbirni, pomorski transport robe sa Dalekog Istoka “Balkan LCL Express”, kao i sopstveni kapaciteti za rečni transport – brodovi i barže sa stalno uposlenom posadom.

U okviru Agent plus grupe, primarno mesto i nezamenjiv resurs na koji smo ponosni, predstavlja više od 130 iskusnih profesionalaca, koji su svakodnevno na usluzi velikom broju zadovoljnih klijenata i poslovnih partnera širom sveta.

APR

Broj zaposlenih

Profit i prihod

Kontakt

Makenzijeva 25, 11000 Beograd, Srbija
+381 11 2040-100