Agrounik d.o.o.

Agrounik d.o.o.

Kontakt

Adresa Krnješevačka BB, 22310 Šimanovci, Srbija
PIB 101540963
MB 17409891
Predstavništvo Krnješevačka BB, 22310 Šimanovci, Srbija
Uporedi kompanije

Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

O kompaniji

Mi smo porodična kompanije osnovana 2002 godine.

Naša misija da se se bavimo istraživanjima u oblasti biotehnologije, razvojem novih proizvoda i aktivnih materija, proizvodnjom, distribucijom i prodajom mikrobioloških preparata sa primenom u poljoprivrednoj proizvodnji i zaštiti životne sredine.

Industrijska proizvodnja mikrobiološkog đubriva SLAVOL započeta je 2005. godine po recepturi prof. dr Snežane Đorđević.  Rezultati primene proizvoda Slavol u prinosu i kvalitetu različitih kultura, brzo su bili prepoznati od strane poljoprivrednih proizvođaća te je na toj osnovi naša kompanije počela da se razvija.

Agrounik u svom proizvodnom asortimanu ima 20 registrovanih i sertifikovanih proizvoda koji se primenjuju kao biofertilizatori za tretman zemljišta, semena i folijarnu prehrana, biopesticide, kao i inokulante za pripremu silaže i prečišćavanje otpadnih voda.

Pored postojećih proizvoda Agrounik se bavi i inovacionom i razvojnom delatnošću kroz svoju ćerku kompaniju Biounik. Nosilac je više uspešno završenih domaćih i evropskih projekata koji imaju za cilj razvoj novih inovativnih rešenja u poljoprivredi i ekologiji. Takođe, Agrounik povezuje regionalne Institute i fakultete prirodnih nauka u svojim projektima i angažuje najpriznatije eksperte u oblastima molekularne bilologije, zaštite bilje i mikrobiologije.

Svi preparati su intelektualna svojina Agrounika i zaštićeni su patentom.

Sedište firme i proizvodni pogon i magacinski kapacitet površine od 5000m2 nalaze se u Šimanovcima, pored autoputa Beograd-Šid.

Tim od 12 regionalnih menadžera – inženjera poljoprivrede svakodnevno vrši distribuciju proizvodnog programa prema našim partnerima i edukuje potrošače na teritoriji Srbije.

U Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini, Makedoniji i Rusiji, Agrounik posluje preko svojih predstavništava-ćerki firmi.

Agrounik svoje proizvode izvozi i u Rusiju, Iran, Tursku, Grčku, Bugarsku, Albaniju, Sloveniju i Crnu Goru.

Vizija kompanije Agrounik je da postane regionalni lider u istraživanju, razvoju, proizvodnji, distribuciji i prodaji preparata na bazi mikroorganizama i njihovih metabolita.

Iskustva o radu i sa intervjua

Za ovu kompaniju trenutno nema utisaka.

Podeli svoje iskustvo

Anonimno podeli svoje iskustvo o radu ili sa intervjua i pomozi drugim kandidatima koji se interesuju za kompaniju.

Oglasi za posao

Trenutno nema aktivnih oglasa za posao

Podaci

Naziv AGROUNIK
Poslovni naziv PREDUZEĆE ZA PROIZVODNJU, TRGOVINU I USLUGE AGROUNIK DOO, BEOGRAD (ZEMUN)
Delatnost kompanije 7211 - Istraživanje i eksperimentalni razvoj u biotehnologiji
Pravna forma Društvo sa ograničenom odgovornošću
Adresa Milana Uzelca 11, 11080 Beograd - Zemun, Srbija
Datum osnivanja 08.07.2002.
PIB 101540963
MB 17409891
Zakonski zastupnici
Uroš Đorđević - Direktor

Podaci sa sajta Agencije za privredne registre

Plate

Za ovu kompaniju nemamo podataka o platama.

Unesi anonimno svoju platu