Akvadom d.o.o.

Akvadom d.o.o.

Kontakt

Adresa Bulevar Patrijarha Pavla 115, 21000 Novi Sad, Srbija
PIB 111664830
MB 21518921
Predstavništvo Bulevar Patrijarha Pavla 115, 21000 Novi Sad, Srbija
Uporedi kompanije

Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

O kompaniji

Salon keramike AkvaDom
AkvaDom doo u svom maloprodajnom objektu pruža i nudi sve od moderne keramike do opreme za kupatila. Nalazimo se na adresi Bulevar Patrijarha Pavla 115 (bivši Somborski Bulevar) u Novom Sadu. Naše dugogodišnje iskustvo u prodaji opreme i nameštaja za kupatila pretočili smo u specijalizovani shop. Naš salon u Novom Sadu na površini od oko 300m2 prodajnog prostora objedinjuje celokupan asortiman uvozne keramike, sanitarija, kupatilskog nameštaja, tuš kabina i tuš paravana, opreme za fino uređenje (renoviranje ili adaptaciju) kupatila. Naša ponuda nije zapostavila ni instalaterski deo vodovoda i kanalizacije, snadbevamo i vodoinstalatere i keramičare. Takođe ostvarujemo saradnju i sa mnogim arhitektama i dizajnerima enterijera. Zahvaljujući našoj širokoj ponudi mi smo spremni da Vam ponudimo sve na jednom mestu i sa zadovoljstvom stojimo Vam na usluzi.

Opremanje kupatila
Koncept AkvaDom poslovanja jeste da naši klijenti i kupci nađu sve za kupatilo na jednom mestu (zaokruženi sistem nabavke). Ovaj sistem nam omogućava širina robnog asortimana, kao i usluga koje nudimo. AkvaDom robu uvozi direktno iz fabrika Italije, Španije, Turske, Češke, Nemačke, Litvanije, Poljske, Kine kao i od domaćih proizvođača.

Brendove koje zastupamo su: Elpini ™, Seramiksan, KolpaSan, Rubineta Armal, Geberit, Kutahya ceramic, Keros ceramica, Alcaplast, Awd Interiors, Gorenje keramika, Grohe, Paini, HansGrohe, Aquatherm, Laufen, Zoom, Villeroy & boch, Argenta, ABK, Termorad, Thermal Seramik, Clage, Gambini, Metalac, Rosan, Elit inox, Peštan, Alcaplast, PinoArt, Pozzi Ginori, Piramida, PlastBrno, Ideal Standard, Diplon, Remer, Paffoni, Zomar, Sika, Ceresit, Minotti, Isoflex, Tehnoexport, Mellerud i mnogi drugi...

Mogućnost cenovnog prilagođavanja tržištu je ono što daje dodatnu prednost AkvaDomu u svom radu i delovanju.

AkvaDom mogućnosti
Saradnjom sa nama ostvarujete mogućnost kupovine kupatilske opreme po ekstra-povoljnim uvoznim cenama. Prijatan ambijent prodajnog prostora i ljubazno osoblje, uvek spremno ga izađe u susret stručnim savetima jeste segment koji konstantno razvijamo u svom poslovnom nastupa. Isporuku robe vršimo na adresu kupca vozilima iz sopstvenog voznog parka. Poštovanje rokova i kvalitetan servis jeste ono što se podrazumeva. Ako kojim slučajem imate nedoumice prilikom kupovine ili pre same kupovine ne oklevajte da nas kontaktirate. Rado ćemo Vam pomoći našim iskustvom, da na najbolji i najbrži način dođete do onoga što Vam je potrebno.

Iskustva o radu i sa intervjua

Za ovu kompaniju trenutno nema utisaka.

Podeli svoje iskustvo

Anonimno podeli svoje iskustvo o radu ili sa intervjua i pomozi drugim kandidatima koji se interesuju za kompaniju.

Oglasi za posao

Trenutno nema aktivnih oglasa za posao

Podaci

Naziv AKVADOM
Poslovni naziv AKVADOM DOO NOVI SAD
Delatnost kompanije 4690 - Nespecijalizovana trgovina na veliko
Pravna forma Društvo sa ograničenom odgovornošću
Adresa Bulevar Patrijarha Pavla 115, 21000 Novi Sad, Srbija
Datum osnivanja 26.09.2019.
PIB 111664830
MB 21518921
Zakonski zastupnici
Miloš Dukić - Direktor

Podaci sa sajta Agencije za privredne registre

Plate

Za ovu kompaniju nemamo podataka o platama.

Unesi anonimno svoju platu