O kompaniji
13
Iskustva
2
Plate
Poslovi
Akvelon logo

Akvelon

3.7

Iskustva

3.7 100%

Menadžment kompanije

4

Beneficije

3.3

Balans karijera-privatni život

4

Timska atmosfera

3.5

Zadovoljstvo projektima

3.5

Mogućnost napredovanja

4
Intervju
17.08.2023

.NET Software Engineer

Odbio/la ponudu

Intervju srednje težine

Online intervju

Trajalo je 2 nedelje

Kako je izgledao proces

HR razgovor, standardan. Zatim tehnicki intervju koji je bio veoma sadrzajan i zanimljiv. Ispitivanje iz pet oblasti (baza, konkurentnog, softverskog inzenjerstva, struktura podataka, jos jedna koje ne mogu da se setim). Zatim live coding, resavanje ne tako teskog zadatka. Tehnicki je bio jako prijatan.
Korisno? 0
Iskustvo
02.07.2023
5 Preporučuje

Software Development Engineer

Trenutno zaposlen/a na neodređeno 4-7 godina

Pozitivno

A lot of different projects and technologies. Parties every month and other activities. Ability to work from other company offices.

Zamerke

As an employee you have to file time reports.

Korisno? 0
Intervju
16.05.2023
Negativno iskustvo

Software Engineer

Bez ponude za posao

Intervju srednje težine

Online intervju

Kako je izgledao proces

Прво је био разговор са особом из кадровске службе, где је објаснила чиме се фирма бави и шта се очекује од кандидата. За тим технички разговор са инжењером, који је био доста отворен у вези објашњавања шта се ради и шта се очекује, питања су била осредње тежине. Након тога потписао сам неки предуговор где су ми рекли да ће уговор бити за неких месец дана. После тога престали су да ми се јављају на моје поруке, а од уговора наравно ништа.
Korisno? 0
Intervju
28.02.2023
Negativno iskustvo

Backend developer

Bez ponude za posao

Intervju srednje težine

Online intervju

Trajalo je 3 nedelje

Kako je izgledao proces

Posle prosleđene prijave za posao, usledio je razgovor sa hr službom preko skajpa kako bi mi predstavili poziciju i dali više informacija o kompaniji. Nakon uvodnog hr razgovora, imao sam tehnički intervju. Na moj email o pitanju statusa tehničkog intervjua, poslali su mi pregled ocena po oblastima iz kojih sam bio ispitivan. Sledeći korak je bio slanje neke vrste predugovora (pre-offer) koji sam dostavio potpisan uz pitanje kada će nove pozicije biti otvorene. Kako je proces selekcije bio pred sam kraj prošle godine, rekli su mi da će se nove pozicije otvoriti početkom ove. Sredinom januara sam poslao email sa pitanjem ima li nekakvih novosti međutim već mesec i po dana mi se hr služba ne javlja... Zaista neprofesionalan odnos prema kandidatu.
Korisno? 0
Intervju
31.01.2023

Senior Software Developer

Bez ponude za posao

Intervju srednje težine

Online intervju

Trajalo je 2 nedelje

Kako je izgledao proces

Razgovor sa HR-om je protekao super, tehnicki intervju se sastojao od usmenog ispitivanja i online kodiranja. Delovalo mi je da sam ostavio pozitivan utisak u oba slucaja i da cu uskoro dobiti pozitivan odgovor i ponudu, ali se nakon toga nisu javljali. Kontaktirao sam HR devojku, da vidim sta se desava, ali mi nije odgovorila na poruku. Veliko razocarenje na kraju.
Korisno? 0
Intervju
17.12.2022
Negativno iskustvo

Full stack developer

Prihvatio/la ponudu

Intervju srednje težine

Online intervju

Trajalo je 4 nedelje

Kako je izgledao proces

Kontaktirali su me putem Linkedin-a i poslali mi opis projekta na kojem bih radio u slučaju da prođem proces selekcije. Prosledili su moje podatke HR-u i oni su me ubrzo kontaktirali da zakažemo intervju. Taj intervju je bio na engleskom sa jako prijatnom devojkom iz HR-a, koja mi je objasnila sve o kompaniji i sa njom sam pričao o mom prethodnom iskustvu. Dogovoreno je da sledeći bude tehnički intervju sa seniorom iz njihove kompanije. Tehnički intervju je prošao dobro, prošli smo kroz već spremnu listu pitanja i momak koji me je ispitivao je bio jako prijatan. Ceo intervju je bio na engleskom. Jako mi se svidelo to što se posle nekoliko dana dobiju ocene sa intervjua, za svaku oblast. Pošto sam prošao i taj deo, ponudili su mi da potpišem pre offer i da ću posle nekog vremena imati intervju sa klijentom, ali ću pre toga imati obuku kod njih. Mesec dana je prošlo, a da se nisu javili, kada sam poslao poruku devojci sa kojom sam imao HR intervju rekla mi je da će proveriti i da će mi se javiti sutradan. Do toga nikada nije došlo, a prošlo je već nekoliko meseci. Posle ovoga sam dobio ponude za intervju od još tri njihova regrutera, čak sam jednom objasnio šta se desilo, on je pokušao da proveri gde je zastoj, obećao mi da će mi se javiti njegova koleginica sa kojom sam prvo bio u kontaktu, ali se to nije desilo. Na kraju mi je on ponudio da odradimo intervju za projekat za koji je on tražio programere, ali nisam pristao.
Korisno? 1
Iskustvo
18.11.2022
1

DevOps inzenjer

Prethodno zaposlen/a na neodređeno Manje od jedne godine

Pozitivno

Tesko da ih ima i da ce ih biti

Zamerke

Katastrofalan rekrutment. Slanje poziva za intervju na skype sa smajlijem bez pratece poruke, a pritom nisam ni upoznao osobu. Stalni pokusaji da se zakaze intervju dan za dan bez ikakvog oglasavanja nedeljama. Kada se potvrdi intervju sledi pomeranje jer je "kolega sprecen da odrzi intervju".Nakon nekoliko pomeranja, zakazivanje se salje nasumicno na 1 i po sat trajanja bez da se obavestim da potvrdim da li mogu i da li odgovara tad. Jednom recju najgori rekrutment koji sam video

Korisno? 0
Intervju
08.09.2022
Pozitivno iskustvo

DataBase Administrator

Odbio/la ponudu

Intervju težak

Trajalo je 1 nedelju

Kako je izgledao proces

Pozvala me je prijatna dama iz HR-a, zakazali smo razgovor koji je super prosao, bas opustena i prijatna atmosfera. Predstavili su mi firmu, ciljeve, projekte, brinuo sam pomalo i bio nervozan, ali su mi rekli da i ako ne budem znao neka pitanja na tehnickom razgovoru, nije nista strasno, sve dok imam zelju da napredujem i ucim. Tehnicki intervju je trajao pola sata, i kao sto sam se bojao, nisam znao sve odgovore. Uprkos tome, dobio sam ponudu, koju sam na kraju ipak odbio, jer sam aplicirao na jos par mesta, pa sam od druge kompanije dobio bolju finansijsku ponudu.

Pitanja sa intervjua

  • Recoveri modeli/ dba pozicija / truncate
Korisno? 0
Iskustvo
20.06.2022
5 Preporučuje

DevOps engineer

Trenutno zaposlen/a na neodređeno Manje od jedne godine

Pozitivno

Veoma zanimljivo radno okruzenje, fleksibilno maksimalno ukoliko zavrzavate svoje zadatke. HR uvek spreman da pomogne da razresi bilo kakve probleme, odlicna za pocetnike kao i za seniore.

Zamerke

Nadam se da u buducnosti nece zaposljavati preko agencije odnosno pausalno nego full

Korisno? 0
Intervju
16.04.2022
Negativno iskustvo

QA Automation

Bez ponude za posao

Intervju srednje težine

Kako je izgledao proces

HR intervju, devojka ljubazna i fina Neki test od 5 pitanja potom (QA testing teorija) Tehnicki intervju Kontaktirali me na Linkedin-u. Tehnicki intervju je kao 60 min, OK. Posle 15 minuta, lik pocinje da me pita pitanja koja i nisu u mom CV-ju, koja su za manualni QA. Ja radim uglavnom automation, odgovaram da to sam za to cuo ali ne zelim da naucim. Gomila QA teorije i beskorisnih pitanja, cak i zadatak da pises algoritme. Posto vec imam posao, skratio sam besimisleni intervju. Ne znaju ni za koji projekat vise te kontaktiraju. Obicna outsourcing prica gde ti treba sam kao pausalac da placas porez. Osim HR devojke koja je bila kulturna, teska katastrofa. Samo me je naucilo da ignorisem takve poruke na LI. Ovakav feedback sam im i na LI dao. Po prvi put me nije mrzelo da napisem nesto, obicno samo izignorisem. Moja krivica u potpunosti i gubljenje vremena. Ruku na srce i ne bas mnogo protracenog vremena.

Pitanja sa intervjua

  • Nista vredno pomena
Korisno? 4