O kompaniji
Iskustva
Plate
Poslovi
Alarm automatika d.o.o. logo

Alarm automatika d.o.o.

Oceni kompaniju

O nama

Vizija
Neprekidnim usvajanjem novih znanja i tehnologija, praćenjem tržišnih trendova i potreba potrošača te bliskom saradnjom s klijentima i partnerima, graditi sastav odnosa kojem je primarni cilj zaštititi živote i imovinu, uz poboljšanje kvaliteta življenja i poslovanja. Vizija tvrtke Alarm automatika je ostvariti vodeću ulogu u industriji tehničke zaštite južne i jugoistočne Evrope.

Misija
Misija tvrtke je stvoriti ponudu vrijednosti koja obuhvata visoko kvalitetne i inovativne proizvode i usluge te celovita rešenja s aspekta individualnih potreba korisnika kako bi klijentima i poslovnim partnerima smanjili rizik, omogućili neometano delovanje i brži napredak kroz zajedničku platformu.

Kompetencije
Ljudi koji čine tvrtku Alarm automatika su presudan čimbenik ostvarenih rezultata i vizije daljnjeg razvoja. Pozicija regionalnog tržišnog lidera je izgrađena kontinuiranim ulaganjem u tehničke, ekonomske, organizacijske, inženjerske, informatičke i upravljačke kompetencije zaposlenih.

Vlastiti R&D
Kako bi ponuda tvrtke bila maksimalno konkurentna i tehnološki napredna, celovita i prilagođena specifičnim potrebama korisnika celi tim inženjera neprestano prati nove tehnologije, razvija nove proizvode, usluge i softvere kao i vlastite robne marke. Za razvijena rešenja i realizirane projekte tvrtka je višekratno nagrađivana.

Priznanja

Ovaj poslodavac odgovara na vaše prijave

Ovaj poslodavac odgovara na vaše prijave

Priznanje predstavlja dokaz da poslodavac odgovara kandidatima na njihove prijave nakon što je konkurs za posao završen, nezavisno od pozitivnog ili negativnog ishoda.

APR

Broj zaposlenih

Profit i prihod

Kontakt

Zarija Vujoševića 8, 11070 Beograd - Novi Beograd, Srbija
+381 11 398 1482