Kontakt

Adresa Tetovska 44, 11000 Beograd, Srbija
Telefon 011/7838-010
PIB 100206847
MB 06701051
Zaposlenih >70
Predstavništvo Tetovska 44, 11000 Beograd, Srbija
Uporedi kompanije

Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

O kompaniji

Aleksandar MN jedna od najvećih kompanija na tržištu farmacije. Uspešno poslujemo preko deset godina i bavimo se uvozom i distribucijom OTC programa i medicinskih sredstava. Našim poslovnim pristupom borimo se za kvalitet i distribuciju originalnih proizvoda, identičnih kao i na tržištima SAD – a i Kanade. Proizvodi koje uvozimo poznati su i odlično prihvaćeni u celom svetu.

Kompanija Aleksandar MN osnovana je 1989. godine, sa sedištem u Srbiji, u Beogradu. Kao i svaki početak, i početak kompanije Aleksandar MN nije bio lak, ali dobrim izborom brendova i inostranih kompanija svake godine imamo znatan rast u učešću na prostorima bivše Jugoslavije povećavamo zastupljenost naših proizvoda u veleprodajama i apotekama, takođe aktivno radimo na širenju kanala prodaje.

Pre deset godina Aleksandar MN je bila kompanija koja je imala svega pet zaposlenih, koji su svojim radom i trudom, prateći direktorovu ideologiju, doprineli brzom razvoju i napredku kompanije. Šireći svake godine paletu proizvoda širili smo i tržišne potencijale, a samim tim smo povećavali i broj saradnika u kompaniji. Danas možemo ponosno da kažemo da imamo preko 70 zaposlenih, a kako kompanija brzim koracima ide napred nadamo se da će uskoro broj naših zaposlenih biti udvostručen.

Cilj nam je da nastavimo da svojim trudom i zalaganjem dobijamo nove poslovne partnere, nastavimo sa distribucijom kvalitetnih proizvoda, kao i da nastavimo sa širenjem asortimana kako bismo potrošačima na terotiriji Balkana ponudili najkvalitetnije proizvode.

Proizvodi koje uvozimo i distribuiramo su: Hygenic Corporation (Biofreeze), Jarrow (Bone Up, Vitamin D3, Q-Absorbe), NeoCell (Super Collagen, Super Collagen beauty), Gemini (Joint MD, Joint MD revolution), Marnys (Oregamar i Origano ulje)…

Ozbiljno shvatajući društvenu odgovornost, naša misija je da postavimo nove standarde u humanitarnom radu i podignemo svest ostalih kompanija, osim o značaju prevencije, i o socijalnoj odgovornosti. Svake godine, tradicionalno za Božić i novogodišnje praznike pripremamo paketiće za decu iz mnogih institucija. Neke od njih su:

– Univerzitetska dečja klinika Tiršova

– Dr Miroslav Zotović-dečije odeljenje

– Institut za majku i dete

– Specijalna bolnica za cerebralnu paralizu i razvojnu neonatologiju

– Dnevni boravak za decu ometenu u razvoju

Iskustva o radu i sa intervjua

Za ovu kompaniju trenutno nema utisaka.

Podeli svoje iskustvo

Anonimno podeli svoje iskustvo o radu ili sa intervjua i pomozi drugim kandidatima koji se interesuju za kompaniju.

Oglasi za posao

Trenutno nema aktivnih oglasa za posao

Podaci

Naziv ALEKSANDAR MN
Poslovni naziv TRGOVINSKO PREDUZEĆE ALEKSANDAR MN DOO, BEOGRAD (VOŽDOVAC)
Delatnost kompanije 4690 - Nespecijalizovana trgovina na veliko
Pravna forma Društvo sa ograničenom odgovornošću
Adresa Tetovska 44, 11000 Beograd, Srbija
Datum osnivanja 13.04.1993.
PIB 100206847
MB 06701051
Zakonski zastupnici
Aleksandar Matović - Direktor

Podaci sa sajta Agencije za privredne registre

Plate

Za ovu kompaniju nemamo podataka o platama.

Unesi anonimno svoju platu