O kompaniji
Iskustva
Plate
Poslovi

O nama

Aleksandar MN jedna od najvećih kompanija na tržištu farmacije. Uspešno poslujemo preko deset godina i bavimo se uvozom i distribucijom OTC programa i medicinskih sredstava. Našim poslovnim pristupom borimo se za kvalitet i distribuciju originalnih proizvoda, identičnih kao i na tržištima SAD – a i Kanade. Proizvodi koje uvozimo poznati su i odlično prihvaćeni u celom svetu.

Kompanija Aleksandar MN osnovana je 1989. godine, sa sedištem u Srbiji, u Beogradu. Kao i svaki početak, i početak kompanije Aleksandar MN nije bio lak, ali dobrim izborom brendova i inostranih kompanija svake godine imamo znatan rast u učešću na prostorima bivše Jugoslavije povećavamo zastupljenost naših proizvoda u veleprodajama i apotekama, takođe aktivno radimo na širenju kanala prodaje.

Pre deset godina Aleksandar MN je bila kompanija koja je imala svega pet zaposlenih, koji su svojim radom i trudom, prateći direktorovu ideologiju, doprineli brzom razvoju i napredku kompanije. Šireći svake godine paletu proizvoda širili smo i tržišne potencijale, a samim tim smo povećavali i broj saradnika u kompaniji. Danas možemo ponosno da kažemo da imamo preko 70 zaposlenih, a kako kompanija brzim koracima ide napred nadamo se da će uskoro broj naših zaposlenih biti udvostručen.

Cilj nam je da nastavimo da svojim trudom i zalaganjem dobijamo nove poslovne partnere, nastavimo sa distribucijom kvalitetnih proizvoda, kao i da nastavimo sa širenjem asortimana kako bismo potrošačima na terotiriji Balkana ponudili najkvalitetnije proizvode.

Proizvodi koje uvozimo i distribuiramo su: Hygenic Corporation (Biofreeze), Jarrow (Bone Up, Vitamin D3, Q-Absorbe), NeoCell (Super Collagen, Super Collagen beauty), Gemini (Joint MD, Joint MD revolution), Marnys (Oregamar i Origano ulje)…

Ozbiljno shvatajući društvenu odgovornost, naša misija je da postavimo nove standarde u humanitarnom radu i podignemo svest ostalih kompanija, osim o značaju prevencije, i o socijalnoj odgovornosti. Svake godine, tradicionalno za Božić i novogodišnje praznike pripremamo paketiće za decu iz mnogih institucija. Neke od njih su:

– Univerzitetska dečja klinika Tiršova

– Dr Miroslav Zotović-dečije odeljenje

– Institut za majku i dete

– Specijalna bolnica za cerebralnu paralizu i razvojnu neonatologiju

– Dnevni boravak za decu ometenu u razvoju

APR

Broj Zaposlenih

Profit i Prihod

Kontakt

Tetovska 44, 11000 Beograd, Srbija
011/7838-010