Alfa Distribucija d.o.o.

Alfa Distribucija d.o.o.

Kontakt

Adresa Ljube Nedića 30, 11000 Beograd, Srbija
PIB 107002008
MB 20721677
Predstavništvo Ljube Nedića 30, 11000 Beograd, Srbija
Uporedi kompanije

Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

O kompaniji

Alfa Distribucija D.O.O. osnovana je 2011-te godine. Naš tim sastavljen je od mladih, stručnih i ambicioznih ljudi. Uspeli smo da u proteklom periodu ostvarimo značajan prodor i zabeležimo izuzetne rezultate:

1. Alfa Distribucija je lider u prodaji LED rasvete. Brend LUMAX, čiji smo vlasnici, može se naći u velikoj većini prodavnica rasvete kao i hipermarketa. LUMAX daje 3 godine garancije i vrhunski kvalitet po izuzetno povoljnoj ceni. Kod većine Sistema u kojima je prisutan LUMAX je najprodavanija LED sijalica u više kategorija.

2. Ekskluzivni smo zastupnici i serviseri francuskog proizvođača Danube (Onera Grupacija). Reč je o vrhunskom proizvođaču profesionalne opreme za pranje, sušenje i peglanje veša čiji svi proizvodi su proizvedeni u sopstvenim pogonima u Francuskoj i Španiji čime je obezbeđen vrhunski kvalitet i pouzdanost. U proteklom periodu nove mašine francuskog proizvođača pustili smo u rad u velikim bolnicama (KBC Sremska Kamenica), hotelima (Hotel Park Novi Sad, Hotel „Tornik“ Alco group hoteli Zlatibor, Hotel “Soko Terme” Soko Banja ), profesionalnim industrijskim perionicama ( AQUA Clean, Pure Point – Novi Sad, Viktorija Royal Group – Crna Gora), kao i proizvodnim pogonima (Polimark). Kvalitet opreme, kao i efikasan rad našeg servisnog tima čine da je broj zadovoljnih korisnika sve širi.

3. Zastupnici smo i serviseri italijanskih proizvođača profesionalne opreme za formiranje, peglanje i parno čišćenje – ROTONDI Group i BIEFFE-FARINELLI. Svi proizvodi ovih proizvođača su MADE IN ITALY. Već decenijama su poznati kao izuzetno kvalitetni u najtežim uslovima profesionalne eksploatacije u hotelima, perionicama i proizvodnim pogonima.

4. Ekskluzivni smo zastupnici i serviseri izuzetno uspešnog proizvođača računarskih periferija i gaming opreme – JETION! Proizvodi sa oznakom JETION prepoznati su kao izdržljivi i pouzdani u uslovima kancelarijske primene kao i gejmerske eksploatacije. Možete ih pronaći u svim bolje opremljenim prodavnicama računarske opreme u Srbiji i Crnoj Gori.

5. Distributeri smo i serviseri malih kućnih aparata Brenda Sapir. Aparati sa oznakom Sapir i ZEPHYR su u poslednje dve decenije postali deo domaćinstava u velikom broju zemalja. Izdržljivi su, imaju 2 godine garancije i naš besprekorni servis.

6. Distributeri smo i serviseri za program vrhunskih KFD punjača za laptopove i mobile telephone. Fokus proizvođača KFD su poslovni, gaming i drugi zahtevni korisnici. Za ove kategorije imperativ je pouzdanost i zaštita računara i telefona, a to KFD pre svega pruža.

Pored svega pomenutog Alfa Distribucija postigla je zapažene uspehe u susednim zemljama. Naša LED rasveta i profesionalna oprema uspešno su predstavljani u svim nama susednim zemljama. U toku su ambiciozni projekti u Crnoj Gori, Hrvatskoj, Sloveniji, Bosni i Hercegovini, Makedoniji i Bugarskoj. Uspeh ovih projekata dovešće do daljeg regionalnog širenja naše uspešne firme.

Ključ našeg uspeha je i u bespekornoj servisnoj podršci i kvalitetnoj logistici gde su mladi i stručni ljudi zaduženi za brzu isporuku, instalaciju i servisne intervencije. Sve isporuke smo u stanju da izvršimo našim sopstvenim vozilima i to u najkraćem roku.

Naš profesionalni servisni tim ovlašćenih i sertifikovanih servisera obezbeđuje brzo rešavanje svih neispravnosti kako u prostorijama našeg sopstvenog servisa, tako i u izlascima na teren u zahtevnom servisiranju sofisticirane profesionalne opreme.

Iskustva o radu i sa intervjua

Za ovu kompaniju trenutno nema utisaka.

Podeli svoje iskustvo

Anonimno podeli svoje iskustvo o radu ili sa intervjua i pomozi drugim kandidatima koji se interesuju za kompaniju.

Oglasi za posao

Trenutno nema aktivnih oglasa za posao

Podaci

Naziv ALFA DISTRIBUCIJA
Poslovni naziv PRIVREDNO DRUŠTVO ZA TRGOVINU, USLUGE I PROIZVODNJU ALFA DISTRIBUCIJA DOO BEOGRAD (VOŽDOVAC)
Delatnost kompanije 4690 - Nespecijalizovana trgovina na veliko
Pravna forma Društvo sa ograničenom odgovornošću
Adresa Ljube Nedića 30, 11000 Beograd, Srbija
Datum osnivanja 23.03.2011.
PIB 107002008
MB 20721677
Zakonski zastupnici
Vladimir Zarić - Direktor

Podaci sa sajta Agencije za privredne registre

Plate

Za ovu kompaniju nemamo podataka o platama.

Unesi anonimno svoju platu