O kompaniji
Iskustva
Plate
Poslovi
Alfa Distribucija d.o.o. logo

Alfa Distribucija d.o.o.

Oceni kompaniju

O nama

Alfa Distribucija D.O.O. osnovana je 2011-te godine. Naš tim sastavljen je od mladih, stručnih i ambicioznih ljudi. Uspeli smo da u proteklom periodu ostvarimo značajan prodor i zabeležimo izuzetne rezultate:

1. Alfa Distribucija je lider u prodaji LED rasvete. Brend LUMAX, čiji smo vlasnici, može se naći u velikoj većini prodavnica rasvete kao i hipermarketa. LUMAX daje 3 godine garancije i vrhunski kvalitet po izuzetno povoljnoj ceni. Kod većine Sistema u kojima je prisutan LUMAX je najprodavanija LED sijalica u više kategorija.

2. Ekskluzivni smo zastupnici i serviseri francuskog proizvođača Danube (Onera Grupacija). Reč je o vrhunskom proizvođaču profesionalne opreme za pranje, sušenje i peglanje veša čiji svi proizvodi su proizvedeni u sopstvenim pogonima u Francuskoj i Španiji čime je obezbeđen vrhunski kvalitet i pouzdanost. U proteklom periodu nove mašine francuskog proizvođača pustili smo u rad u velikim bolnicama (KBC Sremska Kamenica), hotelima (Hotel Park Novi Sad, Hotel „Tornik“ Alco group hoteli Zlatibor, Hotel “Soko Terme” Soko Banja ), profesionalnim industrijskim perionicama ( AQUA Clean, Pure Point – Novi Sad, Viktorija Royal Group – Crna Gora), kao i proizvodnim pogonima (Polimark). Kvalitet opreme, kao i efikasan rad našeg servisnog tima čine da je broj zadovoljnih korisnika sve širi.

3. Zastupnici smo i serviseri italijanskih proizvođača profesionalne opreme za formiranje, peglanje i parno čišćenje – ROTONDI Group i BIEFFE-FARINELLI. Svi proizvodi ovih proizvođača su MADE IN ITALY. Već decenijama su poznati kao izuzetno kvalitetni u najtežim uslovima profesionalne eksploatacije u hotelima, perionicama i proizvodnim pogonima.

4. Ekskluzivni smo zastupnici i serviseri izuzetno uspešnog proizvođača računarskih periferija i gaming opreme – JETION! Proizvodi sa oznakom JETION prepoznati su kao izdržljivi i pouzdani u uslovima kancelarijske primene kao i gejmerske eksploatacije. Možete ih pronaći u svim bolje opremljenim prodavnicama računarske opreme u Srbiji i Crnoj Gori.

5. Distributeri smo i serviseri malih kućnih aparata Brenda Sapir. Aparati sa oznakom Sapir i ZEPHYR su u poslednje dve decenije postali deo domaćinstava u velikom broju zemalja. Izdržljivi su, imaju 2 godine garancije i naš besprekorni servis.

6. Distributeri smo i serviseri za program vrhunskih KFD punjača za laptopove i mobile telephone. Fokus proizvođača KFD su poslovni, gaming i drugi zahtevni korisnici. Za ove kategorije imperativ je pouzdanost i zaštita računara i telefona, a to KFD pre svega pruža.

Pored svega pomenutog Alfa Distribucija postigla je zapažene uspehe u susednim zemljama. Naša LED rasveta i profesionalna oprema uspešno su predstavljani u svim nama susednim zemljama. U toku su ambiciozni projekti u Crnoj Gori, Hrvatskoj, Sloveniji, Bosni i Hercegovini, Makedoniji i Bugarskoj. Uspeh ovih projekata dovešće do daljeg regionalnog širenja naše uspešne firme.

Ključ našeg uspeha je i u bespekornoj servisnoj podršci i kvalitetnoj logistici gde su mladi i stručni ljudi zaduženi za brzu isporuku, instalaciju i servisne intervencije. Sve isporuke smo u stanju da izvršimo našim sopstvenim vozilima i to u najkraćem roku.

Naš profesionalni servisni tim ovlašćenih i sertifikovanih servisera obezbeđuje brzo rešavanje svih neispravnosti kako u prostorijama našeg sopstvenog servisa, tako i u izlascima na teren u zahtevnom servisiranju sofisticirane profesionalne opreme.

APR

Broj zaposlenih

Profit i prihod

Kontakt

Ljube Nedića 30, 11000 Beograd, Srbija
060-030-3388 060-533-0052 060-030-3655