AlfaNum d.o.o.Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

AlfaNum je inovativno preduzeće koje okuplja tim eksperata koji već 15 godina nastoji da približi svet savremenih govornih tehnologija širokom krugu korisnika.

U dosadašnjem periodu realizovane su softverske komponente za visoko kvalitetno prepoznavanje i sintezu govora na srpskom, hrvatskom i makedonskom jeziku. U razvoju ovih govornih tehnologija, koje su inicijalno bile namenjene slepima i slabovidima, AlfaNum je prvi u regionu. Više informacija o našim komponentama možete naći na stranama o proizvodima i uslugama, a kako one rade, možete videti kroz demonstracije.

Pored govornih tehnologija, AlfaNum se bavi razvojem i implementacijom proizvoda za osobe sa invaliditetom (OSI), kao i pozivnih centara, informacionih centara i baza podataka.

Naučno-istraživačkim radom u okviru AlfaNum tima bavi se grupa nastavnika i saradnika Katedre za telekomunikacije i obradu signala Fakulteta nehničkih nauka u Novom Sadu.

Oglasi za posao (trenutno 0 aktivnih oglasa)

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Naziv
ALFANUM
Adresa
Trg Dositeja Obradovića 6, Novi Sad
Datum osnivanja
12.05.2003.
PIB
102948614
Matični broj
08790949
Poslovni naziv
ALFANUM DRUŠTVO SA OGRANIČENOM ODGOVORNOŠĆU ZA PROIZVODNJU, PROMET I USLUGE, NOVI SAD
Delatnost kompanije
6201 Računarsko programiranje
Pravna forma
Društvo sa ograničenom odgovornošću
Zakonski zastupnici
Darko Pekar - Direktor
Copyright © 2017 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija