O kompaniji
Iskustva
Plate
Poslovi

O nama

ALMEX doo je privatno, porodično preduzeće koje postoji više od dve decenije. Osnovano je 1992. godine u Crepaji a 1995. premešteno je u Pančevo. Glavna delatnost kompanije je poljoprivredna proizvodnja: ratarstvo i stočarstvo, proizvodnja kukuruza, šećerne repe, pšenice, soje, suncokreta, lucerke zatim proizvodnja mesa, mleka...Na našim farmama godišnje se proizvede oko 50.000 tovljenika. Na 5 farmi se gaji oko 2000 grla krava a dnevna isporuka mleka je oko 45.000 litara. Godišnja proizvodnja stočne hrane je oko 80.000 tona. Oblasti poslovanja obuhvataju i skladištenje, transport i trgovinu poljoprivrednim proizvodima, prodaju i transport naftnih derivata, proizvodnju skroba, stočne hrane, prodaju poljoprivredne mehanizacije, prodaju rezervnih delova i servisiranje poljoprivredne mehanizacije.

Almex korporacija ima zatvoren krug proizvodnje, stoka na farmama hrani se senažom i silažom od žitarica i lucerke sa Almexovih njiva, odakle potiču i sirovine za proizvodnju stočne hrane za internu i komercijalnu svrhu. Deo našeg sistema je i industrija skroba.

Almex doo je lider u prodaji poljoprivredne mehanizacije i jedan od najznačajnijih poljoprivrednih proizvođača u zemlji. Od 2001. godine jedini smo ovlašćeni uvoznici mehanizacije nemačkog proizvođača CLAAS a budući da kompanija ima dugogodišnju poslovnu saradanju sa partnerima iz Nemačke, Italije, Danske, Švedske, Francuske, Austrije, Holandije, zastupamo i poznate svetske proizvođače poljoprivrednih mašina kao što su Holmer, Caffini, Vogel noot, Lemken, Kockerling, Garspardo, Oehler, Machio, Rauch, Bergman...
Almex ima ovlašćeni servis koji je tokom sezonskih radova klijentima dostupan 24 sata, zajedno sa službom rezervnih delova.

Domaćinski pristup poslu i radu predstavlja glavni oslonac u izgradnji trajnih i harmoničnih odnosa sa svim partnerima, klijentima i prijateljima kuće.

APR

Broj zaposlenih

Profit i prihod

Kontakt

Jabučki put 82, 26000 Pančevo, Srbija