Kontakt

Adresa Jabučki put 82, 26000 Pančevo, Srbija
PIB 100958453
MB 08325316
Predstavništvo Jabučki put 82, 26000 Pančevo, Srbija
Uporedi kompanije

Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

O kompaniji

ALMEX doo je privatno, porodično preduzeće koje postoji više od dve decenije. Osnovano je 1992. godine u Crepaji a 1995. premešteno je u Pančevo. Glavna delatnost kompanije je poljoprivredna proizvodnja: ratarstvo i stočarstvo, proizvodnja kukuruza, šećerne repe, pšenice, soje, suncokreta, lucerke zatim proizvodnja mesa, mleka...Na našim farmama godišnje se proizvede oko 50.000 tovljenika. Na 5 farmi se gaji oko 2000 grla krava a dnevna isporuka mleka je oko 45.000 litara. Godišnja proizvodnja stočne hrane je oko 80.000 tona. Oblasti poslovanja obuhvataju i skladištenje, transport i trgovinu poljoprivrednim proizvodima, prodaju i transport naftnih derivata, proizvodnju skroba, stočne hrane, prodaju poljoprivredne mehanizacije, prodaju rezervnih delova i servisiranje poljoprivredne mehanizacije.

Almex korporacija ima zatvoren krug proizvodnje, stoka na farmama hrani se senažom i silažom od žitarica i lucerke sa Almexovih njiva, odakle potiču i sirovine za proizvodnju stočne hrane za internu i komercijalnu svrhu. Deo našeg sistema je i industrija skroba.

Almex doo je lider u prodaji poljoprivredne mehanizacije i jedan od najznačajnijih poljoprivrednih proizvođača u zemlji. Od 2001. godine jedini smo ovlašćeni uvoznici mehanizacije nemačkog proizvođača CLAAS a budući da kompanija ima dugogodišnju poslovnu saradanju sa partnerima iz Nemačke, Italije, Danske, Švedske, Francuske, Austrije, Holandije, zastupamo i poznate svetske proizvođače poljoprivrednih mašina kao što su Holmer, Caffini, Vogel noot, Lemken, Kockerling, Garspardo, Oehler, Machio, Rauch, Bergman...
Almex ima ovlašćeni servis koji je tokom sezonskih radova klijentima dostupan 24 sata, zajedno sa službom rezervnih delova.

Domaćinski pristup poslu i radu predstavlja glavni oslonac u izgradnji trajnih i harmoničnih odnosa sa svim partnerima, klijentima i prijateljima kuće.

Iskustva o radu i sa intervjua

Za ovu kompaniju trenutno nema utisaka.

Podeli svoje iskustvo

Anonimno podeli svoje iskustvo o radu ili sa intervjua i pomozi drugim kandidatima koji se interesuju za kompaniju.

Oglasi za posao

Trenutno nema aktivnih oglasa za posao

Podaci

Naziv ALMEX
Poslovni naziv DRUŠTVO SA OGRANIČENOM ODGOVORNOŠĆU ZA PROIZVODNJU POLJOPRIVREDNIH PROIZVODA, TRANSPORT I USLUGE ALMEX PANČEVO
Delatnost kompanije 0111 - Gajenje žita (osim pirinča), leguminoza i uljarica
Pravna forma Društvo sa ograničenom odgovornošću
Adresa Jabučki put 82, 26000 Pančevo, Srbija
Datum osnivanja 25.05.1992.
PIB 100958453
MB 08325316
Zakonski zastupnici
Nemanja Mitrović - Direktor

Podaci sa sajta Agencije za privredne registre

Plate

Za ovu kompaniju nemamo podataka o platama.

Unesi anonimno svoju platu