Alteatec IT ServicesNapomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

Profesionalni u IT oblasti od 2006. godine, Alteatec tim razvija i posluje orijentisan ka budućnosti prilagođenim IT rešenjima i uslugama u svim oblastima informacionih tehnologija.

Alteatec grupa ima kancelarije u većim evropskim zemljama i Sjedinjenim Američkim Državama. Poslujemo iz Minhena (Nemačka), Modene (Italija), Beča (Austrija), Beograda (Srbija), Brasova (Rumunija), B'Kare (Malta) i Los Anđelesa (SAD). Naši klijenti predstavljaju presek industrija, uključujući automobilsku, farmaceutsku, bankarstvo, zdravstvo, osiguranje i gejming.

Oglasi za posao (trenutno 0 aktivnih oglasa)

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Naziv
ALTEATEC IT SERVICES
Adresa
03.09.2010.
Datum osnivanja
03.09.2010.
PIB
106755592
Matični broj
20674466
Poslovni naziv
ALTEATEC IT SERVICES DOO BEOGRAD (VRAČAR)
Delatnost kompanije
6201 Računarsko programiranje
Pravna forma
Društvo sa ograničenom odgovornošću
Zakonski zastupnici
Milan Polimac - Direktor

Iz pera poslodavca čitajte o novostima i trendovima na domaćem IT tržištu

Kompaniji je nestalo mastila :)
Copyright © 2020 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs. ::
Made with in Subotica.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija