AlterSet d.o.o.Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

AlterSet je osnovan 2007. godine kao softverska kuća koja pruža raznovrsan spektar softverskih usluga korišćenjem najnovijih tehnologija i praćenjem poslednjih trendova u industriji. Specijalizovali smo se za velike, skalabilne i robusne internet biznise, kao i za aplikacije za mobilne uređaje.

Oglasi za posao (trenutno 1 aktivan oglas)

Senior ReactJS Developer

 • Rok: 14.12.2019

4+ years of relevant development experience. Experience with React test library (enzyme, react-testing-library etc.). Experience with Linux, Docker, WebPack & TypeScript... (pročitaj oglas)

.NET Developer

Beograd  • Rok: 29.11.2019

Familiarity with the ASP.NET framework, SQL Server and design/architectural patterns (e.g. Model-View-Controller (MVC) 2+ years of development experience using C# .NET. Knowledge of at least one of the .NET languages (e.g. C#, Visual Basic .NET).. (pročitaj oglas)

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Naziv
ALTERSET DOO BEOGRAD
Adresa
Šupljikčeva 28, Beograd
Datum osnivanja
22.10.2007.
PIB
105239256
Matični broj
20345349
Poslovni naziv
PREDUZEĆE ZA RAZVOJ, KONSALTING I INŽENJERING ALTERSET DOO BEOGRAD (VOŽDOVAC)
Delatnost kompanije
6201 Računarsko programiranje
Pravna forma
Društvo sa ograničenom odgovornošću
Zakonski zastupnici
Igor Kovačević - Direktor

Iz pera poslodavca čitajte o novostima i trendovima na domaćem IT tržištu

Kompaniji je nestalo mastila :)
Copyright © 2019 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs. ::
Made with in Subotica.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija