O kompaniji
8
Iskustva
Plate
Poslovi
Alti d.o.o. logo

Alti d.o.o.

Oceni kompaniju

O nama

Kompanija ALTI je osnovana 1999. godine sa sedištem u Čačku. Te godine smo imali troje zaposlenih ali sama ideja bila je mnogo veća. Svih ovih godina investiramo u ideju da preduzeće izraste u jednu od vodećih distrubuterskih IT firmi na ovim prostorima. Kompanija direktno zapošljava preko 550 ljudi.

Stimulišući stalnu inovaciju, razmenu iskustava, timski rad i podršku, stvaramo okruženje u kome je svaki pojedinac ohrabren da ostvari svoje potencijale do maksimuma i dostigne najveće uspehe u karijeri. Od pokretanja poslovanja u Srbiji Alti zapošljava lokalne kadrove, stalno ulaže u lokalno tržište i podržava lokalnu zajednicu.

Danas je ALTI jedan od tri vodeća proizvođača gotovih računara u Srbiji , koji sa svojim zaposlenima i sa preko 1.000 partnera čini jedan od najuspešnijih poslovnih sistema u Srbiji. Od 2007. godine svoj posao organizujemo uz pomoć ISO 9001 standarda za menadžment kvaliteta, što dodatno doprinosi sigurnosti i kvalitetu naših usluga.

Pored najbolje partnerske mreže u sklopu ALTI grupe postoji i funkcioniše najveći lanac maloprodaja računarske opreme u Srbiji pod nazivom WinWin. Van granica Srbije uspešno poslujemo u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini gde imamo do 30 radnika zaposlenih u veleprodaji i maloprodaji.

APR

Broj zaposlenih

Profit i prihod

Kontakt

Bulevar oslobodilaca Čačka 78G, 32000 Čačak, Srbija
032/ 340-140