Alti d.o.o.

Utisci zaposlenih o radu u IT sektoru kompanije Alti d.o.o.

  (7 utisaka)
43% zaposlenih preporučuje ovu kompaniju
1.9
beneficije

2.3
mogućnost napredovanja

2.9
balans između karijere i privatnog života

*Utisci zaposlenih predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora i ne odražavaju mišljenje sajta HelloWorld.rs i njegovog tima.


Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

Kompanija ALTI je osnovana 1999. godine sa sedištem u Čačku. Te godine smo imali troje zaposlenih ali sama ideja bila je mnogo veća. Svih ovih godina investiramo u ideju da preduzeće izraste u jednu od vodećih distrubuterskih IT firmi na ovim prostorima. Kompanija direktno zapošljava preko 550 ljudi.

Stimulišući stalnu inovaciju, razmenu iskustava, timski rad i podršku, stvaramo okruženje u kome je svaki pojedinac ohrabren da ostvari svoje potencijale do maksimuma i dostigne najveće uspehe u karijeri. Od pokretanja poslovanja u Srbiji Alti zapošljava lokalne kadrove, stalno ulaže u lokalno tržište i podržava lokalnu zajednicu.

Danas je ALTI jedan od tri vodeća proizvođača gotovih računara u Srbiji , koji sa svojim zaposlenima i sa preko 1.000 partnera čini jedan od najuspešnijih poslovnih sistema u Srbiji. Od 2007. godine svoj posao organizujemo uz pomoć ISO 9001 standarda za menadžment kvaliteta, što dodatno doprinosi sigurnosti i kvalitetu naših usluga.

Pored najbolje partnerske mreže u sklopu ALTI grupe postoji i funkcioniše najveći lanac maloprodaja računarske opreme u Srbiji pod nazivom WinWin. Van granica Srbije uspešno poslujemo u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini gde imamo do 30 radnika zaposlenih u veleprodaji i maloprodaji.

Oglasi za posao (trenutno 0 aktivnih oglasa)

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Naziv
ALTI
Adresa
Bulevar oslobodilaca Čačka 78G
Datum osnivanja
18.05.1992.
PIB
100893688
Matični broj
07980485
Poslovni naziv
DRUŠTVO SA OGRANIČENOM ODGOVORNOŠĆU ZA PROIZVODNJU, PROMET I USLUGE ALTI, ČAČAK
Delatnost kompanije
2620 Proizvodnja računara i periferne opreme
Pravna forma
Društvo sa ograničenom odgovornošću
Zakonski zastupnici
Slavko Veselinović - Direktor

Iz pera poslodavca čitajte o novostima i trendovima na domaćem IT tržištu

Kompaniji je nestalo mastila :)
Copyright © 2020 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs. ::
Made with in Subotica.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija