Altina Team d.o.o.

Altina Team d.o.o.

Kontakt

Adresa Bulevar Tanaska Rajića 225, 32000 Čačak, Srbija
PIB 110006196
MB 21283649
Predstavništvo Bulevar Tanaska Rajića 225, 32000 Čačak, Srbija
Uporedi kompanije

Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

O kompaniji

Ukratko predstavljanje
Firma je osnovana početkom 2017. godine u Čačku i od samog početka ostvaruje izuzetne poslovne rezultate u oblasti prodaje, distribucije i logistike u hladnom lancu.
 
Vizija
Vizija naše kompanije je da postanemo poslovno najpouzdaniji i najbolje organizovan partner u Srbiji, u sferi distribucije prehrambenih proizvoda od proizvođača do potrošača, u osnovi čijeg poslovanja su najsavremeniji poslovni procesi, visokostručan i posvećen kadar i najkvalitetniji vozni park. Poslujući planski i odgovorno, težimo da održimo dosadašnju reputaciju i postanemo lider na tržištu u delatnosti u kojoj poslujemo. Naš prioritet se ogleda u uspostavljanju dugoročnog poverenja kupaca i kvalitetnih poslovnih odnosa sa našim partnerima.
 
Misija
Misija naše kompanije je da obezbedimo pravovremenu i odgovornu distribuciju visokokvalitetnih prehrambenih proizvoda. Orijentisani smo da kroz kontinuirano osvežavanje ponude za maloprodajne lance zadovoljimo potrebe krajnjih potrošača. Naše poslovanje se prilagođava inovacijama i trendovima na tržištu, obezbeđujući doprinos boljim poslovnim rezultatima svim učesnicima u lancu isporuke.

Iskustva o radu i sa intervjua

Za ovu kompaniju trenutno nema utisaka.

Podeli svoje iskustvo

Anonimno podeli svoje iskustvo o radu ili sa intervjua i pomozi drugim kandidatima koji se interesuju za kompaniju.

Oglasi za posao

Trenutno nema aktivnih oglasa za posao

Podaci

Naziv ALTINA TEAM
Poslovni naziv ALTINA TEAM DOO PRELJINA
Delatnost kompanije 4639 - Nespecijalizovana trgovina na veliko hranom, pićima i duvanom
Pravna forma Društvo sa ograničenom odgovornošću
Adresa Stara pruga bb, 32212 Čačak - Preljina, Srbija
Datum osnivanja 25.04.2017.
PIB 110006196
MB 21283649
Zakonski zastupnici
Nenad Jovašević - Direktor

Podaci sa sajta Agencije za privredne registre

Plate

Za ovu kompaniju nemamo podataka o platama.

Unesi anonimno svoju platu