O kompaniji
Iskustva
Plate
Poslovi
Altina Team d.o.o. logo

Altina Team d.o.o.

Oceni kompaniju

O nama

Ukratko predstavljanje
Firma je osnovana početkom 2017. godine u Čačku i od samog početka ostvaruje izuzetne poslovne rezultate u oblasti prodaje, distribucije i logistike u hladnom lancu.
 
Vizija
Vizija naše kompanije je da postanemo poslovno najpouzdaniji i najbolje organizovan partner u Srbiji, u sferi distribucije prehrambenih proizvoda od proizvođača do potrošača, u osnovi čijeg poslovanja su najsavremeniji poslovni procesi, visokostručan i posvećen kadar i najkvalitetniji vozni park. Poslujući planski i odgovorno, težimo da održimo dosadašnju reputaciju i postanemo lider na tržištu u delatnosti u kojoj poslujemo. Naš prioritet se ogleda u uspostavljanju dugoročnog poverenja kupaca i kvalitetnih poslovnih odnosa sa našim partnerima.
 
Misija
Misija naše kompanije je da obezbedimo pravovremenu i odgovornu distribuciju visokokvalitetnih prehrambenih proizvoda. Orijentisani smo da kroz kontinuirano osvežavanje ponude za maloprodajne lance zadovoljimo potrebe krajnjih potrošača. Naše poslovanje se prilagođava inovacijama i trendovima na tržištu, obezbeđujući doprinos boljim poslovnim rezultatima svim učesnicima u lancu isporuke.

Podeli utiske o kompaniji na osnovu informacija iz profila.

survey-banner-icon

APR

Broj zaposlenih

Profit i prihod

Kontakt

Bulevar Tanaska Rajića 225, 32000 Čačak, Srbija
+381 32352535 ; +381 66352535