Kontakt

Adresa Zemunska 281a, 11277 Ugrinovci, Srbija ; Majora Zorana Radosavljevića 271, 11273 Batajnica, Srbija ; Knez Mihajlova 41, 22333 Nova Pazova, Srbija
PIB 105379338
MB 20369396
Predstavništvo Zemunska 281a, 11277 Ugrinovci, Srbija
Uporedi kompanije

Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

O kompaniji

"Alvos" je pravno lice osnovano 2008. godine u Beogradu. Osnovna delatnost naše firme je prodaja kompletne opreme za kupatilo, keramike domaćih i stranih brendova, kupatilskog nameštaja, tuš kabina i kada, kao i programa za termo i hirdoizolaciju, vodovodnog i kanalizacionog materijala, boja i lakova.

Naš prvi izložbeno prodajni salon otvoren je 2010. godine u Ugrinovcima, u Zemunskoj ulici na broju 281a. Na jednom mestu predstavili smo Vam salon kupatila i ostalih materijala za unutrašnje radove u građevinarstvu, koji odgovaraju svetskim standardima.

Svojim profesionalnim nastupom na tržištu težimo ka tome da stvorimo prepoznatljivo ime u oblasti našeg poslovanja i postanemo izbor broj jedan svih onih koji znaju da prepoznaju i cene, kvalitet proizvoda i usluga.

Naš drugi izložbeno prodajni salon otvaramo 2014. godine u Batajnici, na adresi Majora Zorana Radosavljevića broj 271, gde Vas očekuje bogata paleta proizvoda za opremanje Vašeg novog kupatila i renoviranje starog. Ono po čemu smo karakteristični je pre svega zavidan asortiman i pristupačne cene proizvoda, što nas čini dostupnima širem auditorijumu naših kupaca.

Treći izložbeno prodajni salon otvaramo u martu 2018. godine u Novoj Pazovi, na adresi Knez Mihajlova broj 41. U svim našim salonima očekuje vas ljubazno i pre svega stručno osoblje koje će na najbolji mogući način da izađe u susret svim Vašim potrebama. 

Iskustva o radu i sa intervjua

Za ovu kompaniju trenutno nema utisaka.

Podeli svoje iskustvo

Anonimno podeli svoje iskustvo o radu ili sa intervjua i pomozi drugim kandidatima koji se interesuju za kompaniju.

Oglasi za posao

Trenutno nema aktivnih oglasa za posao

Podaci

Naziv ALVOS
Poslovni naziv DRUŠTVO ZA PROIZVODNJU UNUTRAŠNJU I SPOLJNO TRGOVINSKI PROMET I USLUGE ALVOS DOO UGRINOVCI
Delatnost kompanije 4752 - Trgovina na malo metalnom robom, bojama i staklom u specijalizovanim prodavnicama
Pravna forma Društvo sa ograničenom odgovornošću
Adresa Zemunska 281a, 11277 Ugrinovci, Srbija
Datum osnivanja 08.01.2008.
PIB 105379338
MB 20369396
Zakonski zastupnici
Vojkan Perović - Direktor
Sanja Perović - Direktor

Podaci sa sajta Agencije za privredne registre

Plate

Za ovu kompaniju nemamo podataka o platama.

Unesi anonimno svoju platu