O kompaniji
Iskustva
Plate
Poslovi
Alvos d.o.o. logo

Alvos d.o.o.

Oceni kompaniju

O nama

"Alvos" je pravno lice osnovano 2008. godine u Beogradu. Osnovna delatnost naše firme je prodaja kompletne opreme za kupatilo, keramike domaćih i stranih brendova, kupatilskog nameštaja, tuš kabina i kada, kao i programa za termo i hirdoizolaciju, vodovodnog i kanalizacionog materijala, boja i lakova.

Naš prvi izložbeno prodajni salon otvoren je 2010. godine u Ugrinovcima, u Zemunskoj ulici na broju 281a. Na jednom mestu predstavili smo Vam salon kupatila i ostalih materijala za unutrašnje radove u građevinarstvu, koji odgovaraju svetskim standardima.

Svojim profesionalnim nastupom na tržištu težimo ka tome da stvorimo prepoznatljivo ime u oblasti našeg poslovanja i postanemo izbor broj jedan svih onih koji znaju da prepoznaju i cene, kvalitet proizvoda i usluga.

Naš drugi izložbeno prodajni salon otvaramo 2014. godine u Batajnici, na adresi Majora Zorana Radosavljevića broj 271, gde Vas očekuje bogata paleta proizvoda za opremanje Vašeg novog kupatila i renoviranje starog. Ono po čemu smo karakteristični je pre svega zavidan asortiman i pristupačne cene proizvoda, što nas čini dostupnima širem auditorijumu naših kupaca.

Treći izložbeno prodajni salon otvaramo u martu 2018. godine u Novoj Pazovi, na adresi Knez Mihajlova broj 41. U svim našim salonima očekuje vas ljubazno i pre svega stručno osoblje koje će na najbolji mogući način da izađe u susret svim Vašim potrebama. 

Podeli utiske o kompaniji na osnovu informacija iz profila.

survey-banner-icon

APR

Broj zaposlenih

Profit i prihod