O kompaniji
11
Iskustva
8
Plate
Poslovi
Ananas logo

Ananas

3.7

O nama

Želiš da radiš u tech driven startup-u i izgradiš najveći regionalni marketplace sa stotinama hiljada proizvoda, poput Amazona? Želiš da kreiraš proizvod koji će u bliskoj budućnosti da skalira, a moć kreativnog i kritičkog razmišljanja ti ne manjka? Donosiš odluke? Onda treba da se upoznamo!

Da se predstavimo: mi smo Ananas, najveći regionalni marketplace koji na samom početku u ponudi ima više od 100 hiljada proizvoda i ekskluzivnih brendova. Naše ambicije su velike! Platformu razvijamo koristeći najnovije tehnologije, kao i inovativna i fleksibilna rešenja za isporuku porudžbina.

Kao prvo, kod za Ananas.rs je pisan from scratch u Srbiji, dakle, platforma je 100% je domaći proizvod. Ne prepravljamo stari kod, ne oživljavamo stare tehnologije! Rad platforme se zasniva na razvoju i integraciji mikroservisa koji omogućavaju efikasno funkcionisanje procesa pretrage i izbora artikala, plaćanja, logistike, marketinga itd. Radimo kao najveći svetski igrači! Na razvoju Ananasa radi veliki tim dokazanih domaćih i internacionalnih profesionalaca koji u svom portfoliju imaju izvanredne projekte.

Od tebe očekujemo profesionalizam, razumevanje tehnologije i radnu etiku. Od nas ćeš dobiti punu podršku! Sa nama ćeš rasti, učiti, kreirati, a sigurno ćeš napredovati i radovati se uspesima!

Na kraju, ali najbitnije, opis tvog posla u Ananasu, napisan u jednoj rečenici bi izgledao ovako: tvoj zadatak je da kreiraš funkcionalno i atraktivno digitalno okruženje, obezbeđujući odlično korisničko iskustvo. To je opis posla svima nama u Ananasu – što znači da je puno zdravog razuma, jednostavna su pravila, a suština je važnija od forme!

APR

Broj zaposlenih

Profit i prihod

Kontakt

Vladimira Popovića 8 A, Beograd