Ananas

Mi smo Ananas – najveći regionalni marketplace sa više od 150.000 proizvoda. Platformu razvijamo koristeći najnovije tehnologije, kao i inovativna i fleksibilna rešenja za isporuku porudžbina. Naš cilj je da postanemo najveća platforma za online kupovinu u regionu. Trenutno poslujemo u Srbiji, a plan je da vrlo brzo budemo prisutni i na tržistima Makedonije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine, Hrvatske i Slovenije.

Kontakt

Vladimira Popovića 8 A, Beograd

O nama

Želiš da radiš u tech driven startup-u i izgradiš najveći regionalni marketplace sa stotinama hiljada proizvoda, poput Amazona? Želiš da kreiraš proizvod koji će u bliskoj budućnosti da skalira, a moć kreativnog i kritičkog razmišljanja ti ne manjka? Donosiš odluke? Onda treba da se upoznamo!

Da se predstavimo: mi smo Ananas, najveći regionalni marketplace koji na samom početku u ponudi ima više od 100 hiljada proizvoda i ekskluzivnih brendova. Naše ambicije su velike! Platformu razvijamo koristeći najnovije tehnologije, kao i inovativna i fleksibilna rešenja za isporuku porudžbina.

Kao prvo, kod za Ananas.rs je pisan from scratch u Srbiji, dakle, platforma je 100% je domaći proizvod. Ne prepravljamo stari kod, ne oživljavamo stare tehnologije! Rad platforme se zasniva na razvoju i integraciji mikroservisa koji omogućavaju efikasno funkcionisanje procesa pretrage i izbora artikala, plaćanja, logistike, marketinga itd. Radimo kao najveći svetski igrači! Na razvoju Ananasa radi veliki tim dokazanih domaćih i internacionalnih profesionalaca koji u svom portfoliju imaju izvanredne projekte.

Od tebe očekujemo profesionalizam, razumevanje tehnologije i radnu etiku. Od nas ćeš dobiti punu podršku! Sa nama ćeš rasti, učiti, kreirati, a sigurno ćeš napredovati i radovati se uspesima!

Na kraju, ali najbitnije, opis tvog posla u Ananasu, napisan u jednoj rečenici bi izgledao ovako: tvoj zadatak je da kreiraš funkcionalno i atraktivno digitalno okruženje, obezbeđujući odlično korisničko iskustvo. To je opis posla svima nama u Ananasu – što znači da je puno zdravog razuma, jednostavna su pravila, a suština je važnija od forme!

Tech stack

Agile Android AWS Bash Camel CMS DevOps Docker ElasticSearch Git Hibernate Java JavaScript Jira JMeter JSON Kafka Kubernetes MySQL Node.js PHP PostgreSQL Python ReactJS Redis REST SCRUM TypeScript Varnish WEB API

Beneficije

Prilika za rad sa cutting-edge tehnologijama

Okruženje koje stimuliše učenje, rast i razvoj

Timovi sastavljeni od vrhunskih stručnjaka

Timska druženja

Prilika za dodatno usavršavanje (plaćene konferencije i obuke)

Atraktivna lokacija, parking u neposrednoj blizini

Moderno opremljene radne prostorije

Kafa, čajevi, sokovi, a često i torte i kiflice imamo

Nagrade, bonusi, pokloni

Referral program

Fleksibilno radno vreme

Birate svoje najproduktivnije okruženje – hibridni model

Iskustva o radu i sa intervjua (1)

Podeli svoje iskustvo

Anonimno podeli svoje iskustvo o radu ili sa intervjua i pomozi drugim kandidatima koji se interesuju za kompaniju.

Intervju · 29.09.2022.

QA engineer

Marko D.

Bez ponude za posao

Intervju lak

Trajalo je 2 nedelje

Kako je izgledao proces

Zvala me iz HR-a da će da mi kaže da će da mi da test Online da fa radim dok me njeni zaposleni gledaju preko kamere (da ne varam slučajno). Test sam uradio minimum 90%, nisam pokidao ali sam bio jako dobar i naravno da sam očekivao da me zovu dalje. Deluje mi da ustvari nisam imao nikakve sanse od pocetka i ovo je vrlo...

Pitanja sa intervjua
  • API metode za autorizaciju u Postmanu
  • Life cycle test case
  • Napisi kod u OOP koji od niza dupliranih elemenata daje niz jedinstvenih
  • Koje dodatne funkcije moze da ima obicna spajalica za papir
  • Sta karakterise dobrog testera
  • Sta predstavlja API testiranje
  • Imas trougao i polja za duzinu stranica. Koja bi pitanja sve trebao da postavis developeru da li zadovoljava to i to
5

Plate

Za ovu kompaniju nemamo podataka o platama.

Unesi anonimno svoju platu