Kontakt

Adresa Narodnog Fronta 21/a, Novi Sad
Telefon +381621939161
PIB 112318110
MB 21649244
Zaposlenih 2-10
Predstavništvo Narodnog Fronta 21/a, Novi Sad
Uporedi kompanije

Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

O kompaniji

Anari AI je prva online čip fabrika na cloud-u koja se bavi razvojem platforme za korišćenje i dizajniranje personalizovanih AI čipova, dostupnih u samo nekoliko likova. Na ovaj način, velike kompanije, kao i mali razvojni timovi dobiće mogućnost da celokupan razvoj svojih specifičnih AI rešenja vremenski svedu na nekoliko nedelja, umesto na 12-18 meseci koliko je trenutno za to potrebno.

Za razvoj ove ideje Anari AI je početkom 2021. godine za samo tri meseca podigao investiciju u iznosu od $2 miliona od strane jednog od najvećih investicionih fondova u svetu - Earlybird VC, uz učešće fondova Acequia Capital, Serbian Entrepreneurs i Erica Reisa, osnivača Lean Startup-a.

Anari platforma svoju primenu može pronaći u različitim industrijama – od gejminga do autonomne vožnje, medicine i biotehnologije, a iza njenog razvoja stoji globalni tim Ph.D. istraživača, inženjera za mašinsko učenje i senior softver inženjera. Tim osnivača kompanije je novosadski, a čine ga Jovan Stojanović (CEO), Stefan Sredojević (COO) i Bogdan Vukobratović (Head of R&D).

Anari AI proizvod ima tri stuba: Anari AI Platforma, prva virtuelna fabrika čipova, Thor X - prvi cloud čip na platformi i Anari Framework (PyGears), programski jezik razvijen od strane Anari tima na kome se zasniva celokupna Anari platforma.

Anari AI je deo Wonderland AI zajednice osnovane od strane Jovana Stojanovića, koja broji više od 30.000 stručnjaka i entuzijasta u oblasti veštačke inteligencije iz celog sveta. U okviru zajednice osnovan je Wonderland AI Summit koji svake godine okuplja najzvučnija svetska imena u oblasti razvoja veštačke inteligencije, među kojima su predstavnici kompanija NVIDIA, Google, Huawei, Facebook, Amazon i mnogi drugi. U okviru zajednice osnovane su i organizacije Angelico, koji se bavi istraživanjem mozga i razvojem AI rešenja za decu sa posebnim potrebama i Serbian AI Society, srpska AI zajednica koja broji više od 180 naučnika i istraživača u ovoj oblasti.

Iskustva o radu i sa intervjua

Za ovu kompaniju trenutno nema utisaka.

Podeli svoje iskustvo

Anonimno podeli svoje iskustvo o radu ili sa intervjua i pomozi drugim kandidatima koji se interesuju za kompaniju.

Oglasi za posao

Trenutno nema aktivnih oglasa za posao

Podaci

Naziv ANARI AI
Poslovni naziv ANARI AI D.O.O. NOVI SAD
Delatnost kompanije 7219 - Istraživanje i razvoj u ostalim prirodnim i tehničko-tehnološkim naukama
Pravna forma Društvo sa ograničenom odgovornošću
Adresa Jovana Boškovića 16, Novi Sad
Datum osnivanja 25.1.2021
PIB 112318110
MB 21649244
Zakonski zastupnici
Jovan Stojanović - Direktor

Podaci sa sajta Agencije za privredne registre

Za ovu kompaniju nemamo APR podatke.

Plate

Za ovu kompaniju nemamo podataka o platama.

Unesi anonimno svoju platu