Anomadic d.o.o.Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

Kompanija Anomadic d.o.o. osnovana je 2017. godine, a sedište kompanije je u Beogradu.

Anomadic je platforma na kojoj ljudi mogu da pronadju posao na daljinu tj. da rade od kuće puno radno vreme - ali gde i kompanije mogu da pronadju zaposlene na daljinu.

Koncept tzv. remote jobs i flexible jobs je sve zastupljeniji širom sveta. Akcenat je na fleksibilnosti radnog mesta u smislu lokacije i vremena. Zaposleni su slobodni da rade sa bilo koje lokacije dok god imaju internet konekciju. Isto tako mogu da biraju i vremenski raspored koji im najviše odgovara.

Kompanije iz inostranstva (ali i u Srbiji) sve više traže zaposlene preko interneta koji mogu da rade od kuće. Najveća prednost ovakvog načina poslovanja je to da pronalaze mnogo kvalitetnije radnike ako se ne ograničavaju samo na svoju bližu okolinu - izbor kandidata je mnogo veći na internetu.

Anomadic je nastao upravo iz tog razloga - da pomogne kompanijama da pronadju kvalitetnu radnu snagu, a kandidatima da pronadju kompaniju koja im najviše odgovara. I tako su svi na dobitku.

Posetite https://www.anomadic.com

Oglasi za posao (trenutno 0 aktivnih oglasa)

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Naziv
Anomadic d.o.o.
Adresa
Bulevar Milutina Milankovića 9ž, Beograd - Novi Beograd
Datum osnivanja
08.08.2017.
PIB
21310760
Matični broj
110173414
Poslovni naziv
Anomadic d.o.o. Beograd
Delatnost kompanije
6201 Računarsko programiranje
Pravna forma
Društvo sa ograničenom odgovornošću
Zakonski zastupnici
Castro Luciano Noel - Direktor

Iz pera poslodavca čitajte o novostima i trendovima na domaćem IT tržištu

Kompaniji je nestalo mastila :)
Copyright © 2019 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs.
Novo na IT Insajderu - pitanja sa intervjua x
Uspešno
Neuspešno urađena operacija