Apollo

Ti si predstavnik ove kompanije?

Ti si predstavnik ove kompanije?


Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

Apollo je objedinjena platforma za ubrzanje angažovanja koja predstavnicima pruža mogućnost da dramatično povećaju svoj broj kvalitetnih razgovora i prilika. Predstavnici su ovlašćeni da rade više od pukog pružanja pomoći, oni uče kako targetirati ciljnu grupu, kako doći do nje i šta reći. Pomažeu u podsticanju rasta i uspeha pružajući sredstva timovima da otkriju i koriste jedinstvene najbolje prakse njihove organizacije.

Radeći u jedinstvenoj platformi, predstavnici i menadžeri svakodnevno štede sate, promene strategije se trenutno skaliraju po celom timu, a menadžeri konačno mogu da nađu najbolje načine za rešavanje problema.

Timovi dobijaju pristup njihovoj bazi podataka sa više od 200 miliona kontakata pomoću ugrađenog potpuno prilagodljivog mehanizma za bodovanje, kompletnog niza angažovanja na prodaji, njihovog izvornog kreatora naloga za račune i paketa za duboku analitiku.

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Nemamo podatke sa APR-a

Iz pera poslodavca čitajte o novostima i trendovima na domaćem IT tržištu

Kompaniji je nestalo mastila :)
Za ovu kompaniju nemamo podataka o platama.

Copyright © 2020 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs. ::
Made with in Subotica.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija