O kompaniji
Iskustva
Plate
Poslovi
Apoteka Milica VPD logo

Apoteka Milica VPD

Oceni kompaniju

O nama

Apoteka Milica VPD je ustanova koja već 15 godina pruža usluge primarne zdravstvene zaštite na području mačvanskog okruga. Prva apoteka otvorena je 2008. godine u naselju Čavić u Šapcu, a polovinom 2009. godine, otvaranjem druge apoteke u Drinskoj ulici prerasta u zdravstvenu ustanovu. Od tada, ustanova otvaranjem novih ogranaka raste na 21 apoteku sa stručnim timom od 65 zaposlenih.

U apotekama Milica VPD izdajemo lekove i medicinska pomagala na recepte Republičkog fonda zdravstvenog osiguranja kao i lekove sa D liste. Širok asortiman lekova, pomoćnih lekovitih sredstava, dijetetskih i kozmetičkih preparata, opreme i hrane za bebe, kao i drugih artikala, siguran su znak da će naši pacijenti/korisnici usluga uspešno rešiti svaki problem iz domena apotekarske delatnosti.

U našim apotekama svakodnevno se organizuju promocije, realizuju akcije, sve to u korist korisnika koji nas svakodnevno posećuju i kojima smo posvećeni. Od našeg ljubaznog osoblja možete dobiti savete i preporuke vezane za rešavanje Vašeg zdravstvenog problema.

Prateći trendove i osluškujući savremene potrebe, odlučili smo da proširimo način poslovanja i da pokrenemo online apoteku. Poslovna politika apoteka "Milica VPD" insistira na kontinuiranoj edukaciji svojih zaposlenih, kao u segmentu pružanja primarne zdravstvene zaštite tako i odnosa prema korisnicima.

 

Podeli utiske o kompaniji na osnovu informacija iz profila.

survey-banner-icon

APR

Broj zaposlenih

Profit i prihod

Kontakt

Vojislava Ilića 7, 15000 Šabac, Srbija
064 / 0 875 890