Apoteka Milica VPD

Apoteka Milica VPD

Kontakt

Adresa Vojislava Ilića 7, 15000 Šabac, Srbija
Telefon 064 / 0 875 890
Predstavništvo Vojislava Ilića 7, 15000 Šabac, Srbija
Uporedi kompanije

Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

O kompaniji

Apoteka Milica VPD je ustanova koja već 15 godina pruža usluge primarne zdravstvene zaštite na području mačvanskog okruga. Prva apoteka otvorena je 2008. godine u naselju Čavić u Šapcu, a polovinom 2009. godine, otvaranjem druge apoteke u Drinskoj ulici prerasta u zdravstvenu ustanovu. Od tada, ustanova otvaranjem novih ogranaka raste na 21 apoteku sa stručnim timom od 65 zaposlenih.

U apotekama Milica VPD izdajemo lekove i medicinska pomagala na recepte Republičkog fonda zdravstvenog osiguranja kao i lekove sa D liste. Širok asortiman lekova, pomoćnih lekovitih sredstava, dijetetskih i kozmetičkih preparata, opreme i hrane za bebe, kao i drugih artikala, siguran su znak da će naši pacijenti/korisnici usluga uspešno rešiti svaki problem iz domena apotekarske delatnosti.

U našim apotekama svakodnevno se organizuju promocije, realizuju akcije, sve to u korist korisnika koji nas svakodnevno posećuju i kojima smo posvećeni. Od našeg ljubaznog osoblja možete dobiti savete i preporuke vezane za rešavanje Vašeg zdravstvenog problema.

Prateći trendove i osluškujući savremene potrebe, odlučili smo da proširimo način poslovanja i da pokrenemo online apoteku. Poslovna politika apoteka "Milica VPD" insistira na kontinuiranoj edukaciji svojih zaposlenih, kao u segmentu pružanja primarne zdravstvene zaštite tako i odnosa prema korisnicima.

 

Iskustva o radu i sa intervjua

Za ovu kompaniju trenutno nema utisaka.

Podeli svoje iskustvo

Anonimno podeli svoje iskustvo o radu ili sa intervjua i pomozi drugim kandidatima koji se interesuju za kompaniju.

Oglasi za posao

Trenutno nema aktivnih oglasa za posao

Podaci sa sajta Agencije za privredne registre

Nemamo podatke sa APR-a

Plate

Za ovu kompaniju nemamo podataka o platama.

Unesi anonimno svoju platu