O kompaniji
Iskustva
Plate
Poslovi
Arbona d.o.o. logo

Arbona d.o.o.

Oceni kompaniju

O nama

Arbona je specijalizovana digitalna agencija i „Google AdWords“ sertifikovani partner sa velikim iskustvom u planiranju i implementaciji internetskih kampanja. U našem timu se nalaze stručnjaci sa „Google AdWords“ sertifikatima (pretraživačka mreža, prikazivačka mreža, analiza i izveštavanje). Google-ovi smo partneri i jedna od malobrojnih firmi sa „Google Analytics“ sertifikovanim stručnjacima u regionu. Među prvima u regionu postali smo i Bing partneri tako da smo sertifikovani za oglašavanje i na ovom pretraživaču.
Uz oglašavanje na Google-u, takođe se bavimo optimizacijom za pretraživače (SEO), YouTube marketingom, Facebook marketingom i e-mail marketingom. Arbonina najveća snaga jeste u tome što je svaki član tima zadužen za određeni deo posla u kom je vrhunski profesionalac.

Glavni zadatak nam je da vam pomognemo oko rasta vaše online prisutnosti kroz digitalni marketing. Kroz dobro isplaniranu strategiju želimo da dođemo do svakog vašeg kupca i da se povežemo se njim. Pokreće nas strast za izgradnjom vašeg branda u online svetu. U nama možete da pronađete kvalitetnog partnera za uspešno poslovanje koje će da kontinuirano daje vetar u leđa vašem poslovanju!

Naš sveobuhvatan pristup donosi rezultate našim partnerima pomažući im da povećaju rast saobraćaja i prodaje, povećanja konverzija i ukupni povraćaj ulaganja (ROI).

APR

Broj zaposlenih

Profit i prihod

Kontakt

Bulevar Mihaila Pupina 6, 11070 Beograd - Novi Beograd, Srbija
+381 66 802 0558