Kontakt

Adresa Bulevar Mihaila Pupina 6, 11070 Beograd - Novi Beograd, Srbija
PIB 111416575
MB 21478920
Predstavništvo Bulevar Mihaila Pupina 6, 11070 Beograd - Novi Beograd, Srbija
Uporedi kompanije

Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

O kompaniji

Arbona je specijalizovana digitalna agencija i „Google AdWords“ sertifikovani partner sa velikim iskustvom u planiranju i implementaciji internetskih kampanja. U našem timu se nalaze stručnjaci sa „Google AdWords“ sertifikatima (pretraživačka mreža, prikazivačka mreža, analiza i izveštavanje). Google-ovi smo partneri i jedna od malobrojnih firmi sa „Google Analytics“ sertifikovanim stručnjacima u regionu. Među prvima u regionu postali smo i Bing partneri tako da smo sertifikovani za oglašavanje i na ovom pretraživaču.
Uz oglašavanje na Google-u, takođe se bavimo optimizacijom za pretraživače (SEO), YouTube marketingom, Facebook marketingom i e-mail marketingom. Arbonina najveća snaga jeste u tome što je svaki član tima zadužen za određeni deo posla u kom je vrhunski profesionalac.

Glavni zadatak nam je da vam pomognemo oko rasta vaše online prisutnosti kroz digitalni marketing. Kroz dobro isplaniranu strategiju želimo da dođemo do svakog vašeg kupca i da se povežemo se njim. Pokreće nas strast za izgradnjom vašeg branda u online svetu. U nama možete da pronađete kvalitetnog partnera za uspešno poslovanje koje će da kontinuirano daje vetar u leđa vašem poslovanju!

Naš sveobuhvatan pristup donosi rezultate našim partnerima pomažući im da povećaju rast saobraćaja i prodaje, povećanja konverzija i ukupni povraćaj ulaganja (ROI).

Iskustva o radu i sa intervjua

Za ovu kompaniju trenutno nema utisaka.

Podeli svoje iskustvo

Anonimno podeli svoje iskustvo o radu ili sa intervjua i pomozi drugim kandidatima koji se interesuju za kompaniju.

Oglasi za posao

Trenutno nema aktivnih oglasa za posao

Podaci

Naziv ARBONA
Poslovni naziv Arbona d.o.o. Beograd-Novi Beograd
Delatnost kompanije 7311 - Delatnost reklamnih agencija
Pravna forma Društvo sa ograničenom odgovornošću
Adresa Bulevar Mihaila Pupina 6, 11070 Beograd - Novi Beograd, Srbija
Datum osnivanja 03.05.2019.
PIB 111416575
MB 21478920
Zakonski zastupnici
Dario Horvat - Direktor
Sandro Lazarić - Direktor

Podaci sa sajta Agencije za privredne registre

Plate

Za ovu kompaniju nemamo podataka o platama.

Unesi anonimno svoju platu