O kompaniji
Iskustva
Plate
Poslovi
Asbis d.o.o. logo

Asbis d.o.o.

Oceni kompaniju

O nama

ASBISc Enterprises Plc je jedan od vodećih distributera informacionih tehnologija (IT proizvoda) na tržištima Evrope, Bliskog Istoka i Afrike (EMEA).

Grupa distribuira IT komponente (assemblerima, sistem integratorima, lokalnim brendovima i maloprodaji), kao i A-brend gotove proizvode kao što su stoni računari, prenosni računari, serveri i mreže (SMB i maloprodaja). Njihov IT prodajni program proizvoda obuhvata širok spektar IT komponenti, blokova i periferija, mobilnih IT sistema.

ASBISc je započeo poslovanje 1990. godine u Belorusiji, 1995. godine su uključene holding kompanije sa Kipra, a sedište je preseljeno u Limassol. Sedište na Kipru podržava, putem tri glavna distributivna centra (locirana u Češkoj Republici, Ujedinjenim Arapskim Emiratima i Kini). Ova mreža obezbeđuje proizvode za rad Grupe u svim zemljama odakle se direktno distribuiraju klijentima u približno 86 zemalja.

Priznanja

Ovaj poslodavac odgovara na vaše prijave

Ovaj poslodavac odgovara na vaše prijave

Priznanje predstavlja dokaz da poslodavac odgovara kandidatima na njihove prijave nakon što je konkurs za posao završen, nezavisno od pozitivnog ili negativnog ishoda.

APR

Broj zaposlenih

Profit i prihod

Kontakt