Asseco SEE d.o.o.

Utisci zaposlenih o radu u IT sektoru kompanije Asseco SEE d.o.o.

  (27 utisaka)
45% zaposlenih preporučuje ovu kompaniju
2.6
beneficije

2.6
mogućnost napredovanja

2.3
balans između karijere i privatnog života

Support Specijalist


  • Nije trenutno zaposlen/a u kompaniji
  • Zaposlen na neodređeni vremenski period
  • Opšti utisak o kompaniji:

Pozitivni utisci o kompaniji
Redovno dobijate platu.
Zamerke kompaniji
Ljudi pišu da je u pitanju privatna firma koja jako podseća na državnu. Nema to veze sa privatnim biznisom. U pitanju je skup osoba koje su se proslavile uništavanjem državnih firmi i sve što se tamo moglo videti a podseća na rijaliti programe doneli su kao manire ovamo.
ne preporučujem
utisak postavljen: 17.10.2018.

Developer

Osoba nije želela da prikaže svoje lične podatke, Beograd
bez ponude za posao
Intervju lak
negativno iskustvo
Ceo proces je trajao 8 nedelja
Kako je izgledao proces
HR odeljenje je katastrofa. Kasnili na intervju, pa onda ajmo ispočetka pitanja na koja sam već odgovarao. OK. Nije problem. Mogu ja i pet puta istu priču. - Kad ćete mi javiti kako sam prošao? - Za nedelju, dve maksimalno. Odgovor je stigao za mesec i po. Kad su me "startovali" preko LinkedIn-a, prosto mi bilo neprijatno koliko su me nahvalili. Volim ja kad me hvale, naravno. Urade to oni lepše nego što bih i sam uradio. :-) Kako mi odgovor nije stigao za dve nedelje: OK. Jasno mi je da nisam prošao. Bilo bi lepo da su ispoštovali ono što su mi sami obećali, ali OK. Za mesec dana stiže email da zbog spleta određenih okolnosti... :-( Čemu takav email? Kaži: našli smo boljeg, nismo našli boljeg ali ni ti nam nisi taj, odustali smo od otvaranja tog radnog mesta, ... ili ćuti. Bilo mi je već posle dve nedelje sve jasno. Već prve nedelje sam slutio da neće biti ništa od tog posla, ali možda su u gužvi, godišnji, sastanci, obaveze... Iskuliraću još nedelju dana. Ništa, iskulirao, oladio, idemo dalje. Kad eto emaila za mesec dana. Super! Fala im najlepše što ću biti u evidenciji dok se okolnosti ne promene. Možda je problem što pamtim vremena kad su svi kandidati na konkursu dobijali obaveštenja o tome ko je primljen uz obrazloženje zašto je primljen, tj. koji kriterijum je primenjen prilikom izbora kandidata. Neka druga, čini mi se kulturnija vremena.

utisak sa intervjua postavljen: 13.08.2018.

Software Developer junior

Osoba nije želela da prikaže svoje lične podatke, Beograd
bez ponude za posao
negativno iskustvo
Ceo proces je trajao 13 nedelja
Kako je izgledao proces
Prvo sam čekao 3 nedelje da bi me pozvali na grupni intervju, na grupnom intervjuu su rekli da će da nas kontaktiraju u roku od nedelju dana bez obzira da li smo prošli dalje ili ne. Nakon 4 nedelje su me kontaktirali sa obaveštenjem da sam prošao u narednu fazu i zakazali mi novi intervju. Na narednom intervjuu su opet ponovili da će mi se javiti u roku od nedelju dana, ali ne javljaju se 5 nedelja, niti odgovaraju na mejlove. Vrlo neprofesionalno i ružno.

utisak sa intervjua postavljen: 05.06.2018.

Junior Software Developer


  • Trenutno zaposlen/a u kompaniji
  • Zaposlen na neodređeni vremenski period manje od jedne godine
  • Opšti utisak o kompaniji:

Pozitivni utisci o kompaniji
Dobro kao referenca u CV-ju.
Zamerke kompaniji
Tim lideri ne rade posao kako treba, juniori su zanemareni i prvih par meseci mogu da sede po ceo dan i ništa ne rade. Šefovi ne poštuju dogovor, sve odluke donose u tajnosti i izbegavaju razgovor sa svojim timom. Mala plata, za da li si dobio povećanje i koliko, saznaš kada ti legne plata.
ne preporučujem
utisak postavljen: 17.05.2018.

Software developr


  • Nije trenutno zaposlen/a u kompaniji
  • Zaposlen na neodređeni vremenski period više od jedne godine
  • Opšti utisak o kompaniji:

Pozitivni utisci o kompaniji
Dobro za početnike, veliki projekti, može da se nauči iz njih.
Zamerke kompaniji
Nekonkurentni uslovi, velika hijerarhija u firmi.
preporučujem
utisak postavljen: 14.03.2018.
*Utisci zaposlenih predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora i ne odražavaju mišljenje sajta HelloWorld.rs i njegovog tima.


Linkovi


Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

Asseco SEE predstavlja grupaciju kompanija koje posluju na području istočne i jugoistočne Evrope, sa kompetencijama u području IT rešenja za banke, telekomunikacione kompanije, javni sektor, osiguranja, proizvodnju i zdravstvenu zaštitu. Kompanija je lider u izradi rešenja za oblast bankarstva – od 15 najvećih banaka u ovom regionu, deset su klijenti Asseco SEE.

U Srbiji, kompanija Asseco SEE d.o.o. Beograd nastala je spajanjem tri kompanije: Pexim, Antegra i Pexim Cardinfo, i ima blizu 500 zaposlenih. Uz pomoć novog informacionog sistema zaposleni u Asseco SEE sada mogu lako da analiziraju sve poslovne podatke, prate učinak i efikasnost rada, kao i da utvrđuju mesta na kojima je moguće smanjenje troškova. Upotrebom jedinstvenog informacionog sistema na nivou grupacije omogućeno je trenutno raspolaganje svim podacima, bez obzira na mesto unosa ili zahteva, povećana je efikasnost i pojednostavljen unos podataka. Povećana je produktivnost zaposlenih, kroz optimizaciju količine podataka koja se unosi u sistem. Isključivanjem ponavljajućih aktivnosti i skraćivanjem vremena potrebnog za unos podataka povećan je kvalitet podataka u sistemu, koji predstavljaju osnovu za pravilno odlučivanje. Uspostavljen je i sistem za brzo, pregledno i intuitivno izveštavanje, uz unifikaciju izveštaja na nivou grupe u smislu davanja konsolidovanih izveštaja o poslovanju.

Oglasi za posao (trenutno 2 aktivna oglasa)

Full Stack Developer

Beograd  • Rok: 29.04.2020

You have 2+ years of experience as a developer. You have knowledge of programming and practice at least one object-oriented programming language (C#, .ASP.NET Core)... (pročitaj oglas)

Business Analyst

Beograd  • Rok: 08.04.2020

You have 1+ year of experience in business analyst position. You have UX design knowledge and you understand digital channels security. Your knowledge of banking products will be considered an advantage... (pročitaj oglas)

Support Engineer

Beograd  • Rok: 28.03.2020

You have up to 1 year of work experience, preferably in providing technical support. You have basic knowledge of SQL and good knowledge of Windows OS. Your English level is Intermediate... (pročitaj oglas)

Junior BI Software Developer

Beograd  • Rok: 27.03.2020

You have 1+ year of software development experience in a similar position. You have knowledge of Microsoft SQL Server (Transact SQL, Integration Services, Reporting Services). You have knowledge of Power BI... (pročitaj oglas)

Full Stack Software Developer

Beograd  • Rok: 17.03.2020

You have knowledge of programming and practice at least one object-oriented programming language (C#, .ASP.NET Core, Java - SpringBoot). You have knowledge of Web development fundamentals (html5, JavaScript, CSS)... (pročitaj oglas)

Delphi Developer

Beograd  • Rok: 11.03.2020

You have knowledge of OOP languages as well as database technologies (SQL). Your knowledge of Delphi will be considered as advantage. You ideally have ability to read and understand other people’s code... (pročitaj oglas)

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Naziv
ASSECO SEE
Adresa
Milutina Milankovića 19g
Datum osnivanja
29.05.1990.
PIB
100389094
Matični broj
07432461
Poslovni naziv
ASSECO SEE DOO BEOGRAD
Delatnost kompanije
6201 Računarsko programiranje
Pravna forma
Društvo sa ograničenom odgovornošću
Zakonski zastupnici
Dejan Smiljanić - Direktor
Miljan Mališ - Direktor
Vladan Atanasijević - Direktor
Miodrag Mirčetić - Direktor
Srđan Dželebdžić - Direktor
Zorica Vidić - Direktor

Iz pera poslodavca čitajte o novostima i trendovima na domaćem IT tržištu

Kompaniji je nestalo mastila :)
Copyright © 2020 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs. ::
Made with in Subotica.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija