Asseco SEE d.o.o.

Arhivirani utisci o kompaniji Asseco SEE d.o.o.

Recenzije starije od 2 godine

Developer

Osoba nije želela da prikaže svoje lične podatke, Beograd
prihvatio/la ponudu
Intervju lak
pozitivno iskustvo
Ceo proces je trajao 4 nedelje
Kako je izgledao proces
Postojala su dva kruga selekcije. U prvom krugu je bio test sa programerskim (developerskim) zadacima koji je bilo potrebno rešiti što bolje. Zadaci su bili iz programiranja baza podataka (da se napiše sql upit ) i iz rada u klijentskom alatu, u tom momentu to je bio Delphi ili C#.

utisak sa intervjua postavljen: 17.09.2015.

Senior developer


  • Nije trenutno zaposlen/a u kompaniji
  • Zaposlen na neodređeni vremenski period više od dve godine
  • Opšti utisak o kompaniji:

Pozitivni utisci o kompaniji
Za početnika kompanija je dobra da se može dobro naučiti posao. Posao se sastoji iz razvoja i održavanja već napravljenih aplikacija, može se dosta naučiti iz postojećeg koda. Može se dosta naučiti od starijih i iskusnijih kolega. Rad se ocenjuje i napredovanje u znanju se vrednuje, povećava se plata ako je pokazan napredak u znanju i produktivnosti u prethodnih 6 meseci do godinu dana.
Zamerke kompaniji
Ima puno prekovremenog rada koji se ne plaća, povremeno se da neka sitna stimulacija. Posao nije struktuiran, rad u vremenu ne odgovara onom što je planirano, radi se dosta haotično. Dosta je bučno, ima dosta prekida u radu zbog konsultacija i sastanaka što bitno utiče na rad. Ne postoji obuka, dodeli se posao koji treba uraditi u nekom periodu uz određene konsultacije sa starijim kolegama što je dosta stresno. Rokovi nisu realni, ne ostavlja se dovoljno vremena da se posao uradi sa određenim kvalitetom. Nije u svim timovima dobra atmosfera za rad, dosta zavisi od menadžera koji vode timove.
ne preporučujem
utisak postavljen: 17.09.2015.
*Utisci zaposlenih predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora i ne odražavaju mišljenje sajta HelloWorld.rs i njegovog tima.
Copyright © 2020 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs. ::
Made with in Subotica.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija