AtamagaiNapomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

Atamagai je kompanija osnovana 2015. godine u Beogradu. Čini je team stručnjaka sa dugogodišnjim iskustvom u osmišljavanju, projektovanju i implementaciji naprednih softverskih rešenja.

Njihova osnovna aktivnost je razvoj Solidus softverske platforme i njeno prilagođavanje specifičnim potrebama klijenata. Razvoj softvera su bazirali na kombinaciji savremenih HTML5 tehnologija i zrelih rešenja za mehanizme poslovne logike i pohranjivanja podatka kao što su Microsoft SQL Server i .Net platforma.

Fokus kompanije je da kreira inteligentna softverska rešenja namenjena digitalnom dobu pametnih uređaja, pre svega alatima za unapređenje poslovanja i koja su osmišljena tako da na najefikasniji način odgovore na svakodnevne izazove dinamičnih poslovnih okruženja.

Oglasi za posao (trenutno 0 aktivnih oglasa)

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Adresa
Vojvođanska 115, Beograd - Novi Beograd
Datum osnivanja
01.12.2015.
PIB
109280701
Matični broj
21154504
Poslovni naziv
ATAMAGAI DOO BEOGRAD-NOVI BEOGRAD
Delatnost kompanije
6202 Konsultantske delatnosti u oblasti informacione tehnologije
Pravna forma
Društvo sa ograničenom odgovornošću
Zakonski zastupnici
Borislav Blagojević - Direktor

Iz pera poslodavca čitajte o novostima i trendovima na domaćem IT tržištu

Kompaniji je nestalo mastila :)
Copyright © 2020 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs. ::
Made with in Subotica.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija