Atlantic GroupNapomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

Atlantic Grupa je jedna od vodećih prehrambenih kompanija u regiji s poznatim regionalnim robnim markama koje, uz asortiman inostranih partnera, podržava snažan vlastiti sistem distribucije u regiji.

Proizvodi Atlantic Grupe imaju značajnu prisutnost u Rusiji, zemljama ZND-a i zapadne Europe, a s asortimanom sportske prehrane Atlantic je vodeća evropska kompanija u ovom segmentu.

Atlantic Grupa ukupno zapošljava oko 5000 ljudi. Sedište kompanije je u Zagrebu, proizvodni pogoni se nalaze u Hrvatskoj, Nemačkoj, Sloveniji, Bosni i Hercegovini, Srbiji i Makedoniji, a fabrike i predstavništva u 11 zemalja.

Oglasi za posao (trenutno 0 aktivnih oglasa)

IT Systems Services Expert

Beograd  • Rok: 12.03.2020

Bachelor’s or Masters Degree in System engineering, Information Systems, Computer Science, Telecommunications or related field required; minimum five years of senior level systems administrator experience... (pročitaj oglas)

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Naziv
ATLANTIC BRANDS DOO BEOGRAD
Adresa
Kumodraška 249, Beograd
Datum osnivanja
23.12.2010.
PIB
106886051
Matični broj
20699825
Poslovni naziv
ATLANTIC BRANDS DRUŠTVO S OGRANIČENOM ODGOVORNOŠĆU ZA PROMET I USLUGE BEOGRAD (VOŽDOVAC)
Delatnost kompanije
4690 Nespecijalizovana trgovina na veliko
Pravna forma
Društvo sa ograničenom odgovornošću
Zakonski zastupnici
Dragomir Kostić - Direktor

Iz pera poslodavca čitajte o novostima i trendovima na domaćem IT tržištu

Kompaniji je nestalo mastila :)
Copyright © 2020 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs. ::
Made with in Subotica.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija