O kompaniji
Iskustva
Plate
Poslovi
Atria Group SEE d.o.o. logo

Atria Group SEE d.o.o.

Oceni kompaniju

O nama

Atria Group je internacionalna konsultantska kompanija sa misijom da svojim klijentima obezbedi najbolja moguća rešenja, kako u oblasti razvoja liderstva, tako i u oblastima profesionalnog i ličnog razvoja.

Osnova našeg poslovanja su profesionalni treninzi i koučing programi potkrepljeni ekspertizom iz oblasti liderstva, efektivne komunikacije, prezentacijskih veština, kao i biznis koučinga. Kroz upotrebu različitih alata za procenu pružamo podršku našim klijentima pri merenju potreba za razvojnim aktivnostima i uticaja istih na njihovo poslovanje. Dugogodišnja partnerstva sa kompanijama Erickson Coaching International (Kanada), Kahler Communication (SAD), Persona Global (SAD), NLP Centar (SRB) i Saville Assessment ( UK ), koje su svetski lideri u organizacionom razvoju i razvoju ljudskog potencijala, omogućila su nam da, kroz kombinaciju svih metodologija iz našeg portfolija, odgovorimo na jedinstvene potrebe naših klijenata na pravi način i u pravo vreme.

Mi smo internacionalno prepoznata konsultantska firma koja postiže održivi uspeh kroz pružanje premium usluga svojim klijentima. Kroz partnerstva sa vodećim svetskim kompanijama za razvoj i procenu zaposlenih internacionalnom i lokalnom tržištu obezbeđujemo vrhunske programe i stručne konsultante.


Misija i vizija


Naša misija je da budemo snaga koja pretvara ideju klijenta u značajan rezultat.
Imamo viziju da ostvarimo dugoročan i višestruki uticaj radeći sa ljudima koji utiču na druge.

APR

Broj zaposlenih

Profit i prihod

Kontakt

Ljubiše Jovanovića 7, 11000 Beograd, Srbija
+381 (0)11 4123 470 +381 (0)11 4123 410