AxiomQ Ventures

AxiomQ je kompanija za razvoj web aplikacija sa sedištem u Novom Sadu. Osnovana je 2017. Godine spajanjem dve tehnološke kompanije. U kontinuitetu smo u ovoj industriji preko 15 godina. AxiomQ danas ima preko 50 zaposlenih i posluje sa klijentima iz svih krajeva sveta. Rešenja koja AxiomQ Ventures pruža svojim klijentima su zasluga i odgovornost svih naših zaposlenih. Mi kreiramo usluge i rešenja na koja se klijenti mogu u potpunosti osloniti. Za uzvrat, AxiomQ i svako od nas dobija priliku da raste i stvara nove poslovne mogućnosti.  

Kontakt

Bulevar patrijarha Pavla 1A, Novi Sad, Srbija

O nama

AxiomQ je svestrani tim od preko 50 inženjera i web profesionalaca koji razvijaju proizvode od njihove definicije i faze dizajna do kodiranja, primene i održavanja aplikacije. Naš tim je sposoban za rad u različitim okruženjima, ali najviše preferiramo Ruby, Golang, Java i PHP Laravel za razvoj aplikacija. Takođe imamo veoma jake ReactJS, HTML/CSS, UX timove.

AxiomQ posebnu pažnju poklanja svojim zaposlenima jer znamo da su oni naš najvažniji resurs. Negujemo politiku otvorenih vrata i transparentnu komunikaciju, trudimo da razumemo svačije potrebe, izgradimo prijateljske odnose i da negujemo timski duh. Podržavamo svaki lični i profesionalni razvoj i motivišemo naše zaposlene da se razvijaju i rastu zajedno sa nama.

Jedan od naših najvažnijih ciljeva je da se svi naši zaposleni osećaju ponosnim što su deo AxiomQ tima. Zadovoljstvo nam je kada od njih čujemo da to zaista i jeste tako!

 

Tech stack

Beneficije

Opuštena atmosfera

Moderno opremljen prostor

Voće, kolači, kafa, sokovi...

Besplatan ručak svakog dana

Službena oprema

Klizno radno vreme

Mogućnost rada od kuće

Rad sa iskusnim kolegama

Edukacije i mentorstvo

Zanimljivi i dinamični projekti

Priliku da se svakog dana nauči nešto novo

Godišnji bonus u visini jedne plate

Naši ljudi

Slobodan Kovačević

Slobodan Kovačević

Head of Software Engineering

Web developer sa oko dve decenije iskustva. Jedan od osnivača, uvek dostupan za mentorisanje, brainstorming i širenje znanja sa kolegama. Trenutno fokusiran na Ruby i Ruby on Rails.

Predrag Kanazir

Predrag Kanazir

Head of Product UX

Produkt menadžer sa više od 20 godina IT iskustva u web developmentu. Takođe jedan od osnivača i ujedno i mentor novim članovima front-end i UX tima. Fokusiran na sve aspekte korisničkog iskustva i dizajna korisničkog interfejsa.

Marijana Molnar

Marijana Molnar

Ruby developer

Maja tehnički radi u Axiomu još od pre zvaničnog osnivanja Axioma i senior je Ruby developer. Fokusirana je na back-end funkcionalnosti naših web aplikacija. O Maji se ne može dovoljno reći ali je definitivno treba upoznati, raditi i družiti se ...

Branimir Vujičić

Branimir Vujičić

Java developer

Lead software developer sa više od 20 godina iskustva i rada u Javi. Trenutno vodi AQ Java projekte, i prava je osoba za sva teška pitanja. Branimir uvek istražuje nove tehnologije i uspešno motiviše druge da rade isto.

IT Insajder - iskustva o radu i sa intervjua

Podeli svoje iskustvo

Anonimno podeli svoje iskustvo o radu ili sa intervjua i pomozi drugim kandidatima koji se interesuju za kompaniju.

Iskustvo · 02.06.2022
Preporučuje

Developer

Opšti utisak 5
Prethodno zaposlen/a na neodređeno 1-2 godine
Pozitivno

Prijatna atmosfera i ambijent, dosta beneficija, s obzirom da nije mnogo velika kompanija. Rad na srednje zahtevnim projektima. Nadredjeni koji su uvek spremni da pomognu i izadju u susret, flexibilno radno vreme.

Zamerke

Zamerkih konkretnih nema, jedina stvar koja nije za pohvalu su jedni te isti projekti, sve je dosta ustaljeno i jednolicno.

0
Intervju · 09.02.2022.
Pozitivno iskustvo

Junior Java Web Developer

Bez ponude za posao

Intervju lak

Trajalo je 1 nedelju

Kako je izgledao proces

Prvo je išao HR intervju koji je bio veoma prijatan, zatim se šalje zadatak na koji treba odgovoriti u roku od 40 sati. Zadatak je osnovnog tipa CRUD operacija.

0
Intervju · 09.02.2022.
Negativno iskustvo

Junior java developer

Bez ponude za posao

Intervju srednje težine

Trajalo je 1 nedelju

Kako je izgledao proces

Razgovor sa HR-om zanimljiv i opušten. Previše zahtevni oko zadatka koji sam tačno uradio. Previše su tražili za juniora.

0
Iskustvo · 24.06.2021
Preporučuje

Wordpress developer

Opšti utisak 5
Trenutno zaposlen/a na neodređeno 1-2 godine
Pozitivno

Dobar odnos prema zaposlenima, prijatna atmosfera u kancelariji, generalno osecaj da ce ti uvek izacu u susret bez da strepis od loseg odnosa nadredjenih prema tebi, puno pametnih ljudi od kojih puno toga moze da se nauci...

2
Intervju · 23.12.2020.
Negativno iskustvo

Ruby Apprentice

Prihvatio/la ponudu

Trajalo je 8 nedelja

Kako je izgledao proces

Prijavila sam se na oglas, posle par meseci dobila poziv za razgovor i tada smo se u načelu dogovorili.

0

Plate

Plate koje su uneli korisnici sajta

Prosečna neto plata

320

Software Developer 1 plata

MIN
320
PROSEK
320
MEDIJANA
320
MAX
320

APR