BAD SISTEMS DOONapomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

BAD SISTEMS je provajder digitalnih proizvoda i IT developmenta u Republici Srbiji. Mi smo mlad, agilan tim, u konstantnoj potrazi za inovativnim solucijama za naše korisnike i klijente. Naši osnivači su Švajcarski investitori koji žele da se BAD SISTEMS gradi i postane konsalidovano održivo preduzeće.

Oglasi za posao (trenutno 0 aktivnih oglasa)

Software Engineer

Niš  • Rok: 17.02.2017

Software Engineer with PHP, Laravel, HTML, CSS, JavaScript and MySQL experience for a permanent role to help develop our vision while adding your own creativity as well... (pročitaj oglas)

Senior Designer

Niš  • Rok: 17.02.2017

Degree in interaction design, HCI, industrial design, graphic design, visual communications, or equivalent... (pročitaj oglas)

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Naziv
BAD SISTEMS DOO
Adresa
Vojvode Misica 36/42, 18000 Niš, Srbija
Datum osnivanja
26.01.2016.
PIB
109349915
Matični broj
21166626
Poslovni naziv
PREDUZEĆE BAD SISTEMS DOO NIŠ-MEDIANA
Delatnost kompanije
6201 Računarsko programiranje
Pravna forma
Društvo sa ograničenom odgovornošću
Zakonski zastupnici
Bojan Simić - Direktor
Copyright © 2017 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija