O kompaniji
Iskustva
Plate
Poslovi
B+B Sensor Solutions d.o.o. logo

B+B Sensor Solutions d.o.o.

Oceni kompaniju

O nama

B+B Sensor Solutions je počela sa radom 2019. godine u Srbiji, u Subotici. 

Kompanija je u vlasništvu nemačke porodične kompanije B+B Thermo-Technik GmbH sa sedištem u Donauešingenu. Thermo-Technik GmbH je prva naša kompanija koja je osnovana 1984. godine, kada je i započeta proizvodnja B+B termotehničkih senzora, koje od tada uspešno proizvodimo i razvijamo. Kako su se vremenom proizvodi razvijali, tako je i obim poslovanja rastao, što je doprinelo širenju grupacije. 

Posle otvaranja prodajnog odeljenja u Holandiji 2003. godine, i u Hong Kongu 2008. godine, smatrali smo da je vreme za otvaranje novog proizvodnog pogona, i tako je krenula sa radom druga B+B fabrika 2011. godine, u Kini.

Nakon 35 godina uspešnog poslovanja, tražili smo lokaciju bližu Nemačkoj gde bismo mogli da otvorimo treću proizvodnju, i tako smo se odlučili za Srbiju, i 2019. godini pokrenuli proizvodnju u Subotici.

Prvi korak koji smo preduzeli bio je da izmestimo odeljenje za montažu kablova iz Nemačke u B+B Sensor Solutions d.o.o. Subotica, Srbija, i naši prvi zaposleni su proveli nekoliko nedelja u Nemačkoj kako bi dobili stručnu obuku za rukovanje mašinama. Nakon čega smo premestili neke linije proizvodnje iz Kine. Uložili smo u novu tehnologiju i opremu za rad kako bi omogućili zaposlenima da rade sa savremenim mašinama, dok zaposlenima konstantno pružamo dodatne obuke od strane naših iskusnih radnika iz Nemačke. 

Zahvaljujući novim tehnologijama, stalnim usavršavanjima zaposlenih i modernim organizacionim strukturama, kompanija B+B posluje uspešno, čime se stvaraju uslovi za njen dalji napredak i razvoj. 

 


Misija B+B kompanije je primetiti postojeće i nove mogućnosti, proizvoditi kvalitet i stvoriti poverenje!

Podeli utiske o kompaniji na osnovu informacija iz profila.

survey-banner-icon

APR

Broj zaposlenih

Profit i prihod

Kontakt

Industrijska zona, Mali Bajmok, 14. Nova 9, 24000 Subotica, Srbija
064 8242185