B+B Sensor Solutions d.o.o.

B+B Sensor Solutions d.o.o.

Kontakt

Adresa Industrijska zona, Mali Bajmok, 14. Nova 9, 24000 Subotica, Srbija
Telefon 064 8242185
PIB 111353956
MB 21467901
Predstavništvo Industrijska zona, Mali Bajmok, 14. Nova 9, 24000 Subotica, Srbija
Uporedi kompanije

Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

O kompaniji

B+B Sensor Solutions je počela sa radom 2019. godine u Srbiji, u Subotici. 

Kompanija je u vlasništvu nemačke porodične kompanije B+B Thermo-Technik GmbH sa sedištem u Donauešingenu. Thermo-Technik GmbH je prva naša kompanija koja je osnovana 1984. godine, kada je i započeta proizvodnja B+B termotehničkih senzora, koje od tada uspešno proizvodimo i razvijamo. Kako su se vremenom proizvodi razvijali, tako je i obim poslovanja rastao, što je doprinelo širenju grupacije. 

Posle otvaranja prodajnog odeljenja u Holandiji 2003. godine, i u Hong Kongu 2008. godine, smatrali smo da je vreme za otvaranje novog proizvodnog pogona, i tako je krenula sa radom druga B+B fabrika 2011. godine, u Kini.

Nakon 35 godina uspešnog poslovanja, tražili smo lokaciju bližu Nemačkoj gde bismo mogli da otvorimo treću proizvodnju, i tako smo se odlučili za Srbiju, i 2019. godini pokrenuli proizvodnju u Subotici.

Prvi korak koji smo preduzeli bio je da izmestimo odeljenje za montažu kablova iz Nemačke u B+B Sensor Solutions d.o.o. Subotica, Srbija, i naši prvi zaposleni su proveli nekoliko nedelja u Nemačkoj kako bi dobili stručnu obuku za rukovanje mašinama. Nakon čega smo premestili neke linije proizvodnje iz Kine. Uložili smo u novu tehnologiju i opremu za rad kako bi omogućili zaposlenima da rade sa savremenim mašinama, dok zaposlenima konstantno pružamo dodatne obuke od strane naših iskusnih radnika iz Nemačke. 

Zahvaljujući novim tehnologijama, stalnim usavršavanjima zaposlenih i modernim organizacionim strukturama, kompanija B+B posluje uspešno, čime se stvaraju uslovi za njen dalji napredak i razvoj. 

 


Misija B+B kompanije je primetiti postojeće i nove mogućnosti, proizvoditi kvalitet i stvoriti poverenje!

Iskustva o radu i sa intervjua

Za ovu kompaniju trenutno nema utisaka.

Podeli svoje iskustvo

Anonimno podeli svoje iskustvo o radu ili sa intervjua i pomozi drugim kandidatima koji se interesuju za kompaniju.

Oglasi za posao

Trenutno nema aktivnih oglasa za posao

Podaci

Naziv B+B SENSOR SOLUTIONS
Poslovni naziv B+B Sensor Solutions d.o.o. Subotica
Delatnost kompanije 2651 - Proizvodnja mernih, istraživačkih i navigacionih instrumenata i aparata
Pravna forma Društvo sa ograničenom odgovornošću
Adresa 14. Nova 9, 24000 Subotica, Srbija
Datum osnivanja 26.03.2019.
PIB 111353956
MB 21467901
Zakonski zastupnici
Daniel Spehar - Direktor

Podaci sa sajta Agencije za privredne registre

Plate

Za ovu kompaniju nemamo podataka o platama.

Unesi anonimno svoju platu