O kompaniji
4
Iskustva
3
Plate
Poslovi
BCILITY logo

BCILITY

4

O nama

BCILITY Kompanija


BCILITY kompanija je Microsoft partner koja se bavi razvojem softvera za upravljanjem proslovnim procesima. Kompanija pruža klijentima softverska rešenja za automatizaciju procesa psolovanja, optimizaciju i upravljanje aktivnostima, kao i integraciju različitih sistema. Takođe,  BCILITY kompanija pruža konsultantske usluge kao i podršku za implementaciju Micrsoft Business Central rešenja. Šta je Business Central?


Business Central je napredni cloud-based ERP sistem kojim je moguće upravljanje finansijama, nabavkom, prodajom, održavanjem, uslugama, HR, payroll i još dosta toga. Uz Business Central planiranje je dosta lakše, kao i kreiranje izveštaja i analiza podataka, sve to maksimalno automatizovano kako bi uštedeli vreme.Tehnologije koje se koriste u razvoju Business Central-u:


Microsoft Visual Studio Code and AL Language

Microsoft .NET Framework

Azure DevOps and Git

Power Platform and Power Apps

JavaScript

...Šta je ERP sistem?


ERP je softverski sistem koji se koristi za automatizaciju poslovnih procesa u poslovnom okruženju. ERP sistemi mogu da povežu različite oprerativne procese i podatke u jedinstvenu bazu podataka, čime se olakšava upravljanje informacijama i povećava efikasnost poslovanja.

Podeli utiske o kompaniji na osnovu informacija iz profila.

survey-banner-icon

Kontakt