Noćas, ponedeljak na utorak, u periodu između 00:00 - 06:00 usled radova na sajtu, sajt će privremeno biti nedostupan.

O kompaniji
Iskustva
Plate
Poslovi
BG Produkt 1996 d.o.o. logo

BG Produkt 1996 d.o.o.

Oceni kompaniju

O nama

BG Produkt osnovan je još davne 1996. godine, sa sedištem u Kruševcu. Za pune dve decenije poslovanja prešli smo zavidan put od proizvodnje testenine, što je bila primarna delatnost, do širokog asortimana proizvoda iz našeg Slatkog sveta.

Neprekidno obogaćujući svoju ponudu, BG Produkt je iz godine u godinu nastojao očuvanju kvaliteta i prepoznatljivosti. Danas ova kompanija proizvodi preko trideset vrsta različitih proizvoda, među kojima su pored slatkiša i slane zanimacije.

BG Produkt se može pohvaliti činjenicom da je kompanija koja beleži konstantan rast i razvoj, a dokaz tome je porast broja zaposlenih, uspostavljanje saradnje sa novim renomiranim partnerima, proširenje asortimana proizvoda iz godine u godinu, kao i brojna priznanja od strane lokalne zajednice.

„Poverenje koje potrošači imaju u naše proizvode jedan je od razloga stalnog proširivanja naših kapaciteta i unapređenja celokupnog poslovanja“, osnovni je moto BG Produkt-a.

Tim ove kompanije čini 194 zaposlenih, a dame čine čak 70% ukupnog broja radnika.

BG Produkt predstavlja uspešan poslovni sistem preko 20 godina, zahvaljujući upravo našim zaposlenima, kao i poverenju i podršci partnera na svim tržištima na kojima naša kompanija posluje.

Svojim proizvodima BG Produkt pokriva tržište Srbije i Crne Gore, tržišta bivših jugoslovenskih republika, tržište zemalja EU, među kojima su Bugarska i Francuska, mada sa ponosom ističemo da su naši proizvodi plasirani čak i u SAD i Australiji.

Asortiman BG Produkta namenjen je svim starosnim grupama, počev od najmlađih koji mogu uživati u različitim ukusima najkvalitetnijih konditorskih proizvoda, pa do onih sa najzahtevnijim očekivanjima.

Naše poslovanje se zasniva na principima etičkog i odgovornog poslovanja, te su nam društvena odgovornost i doprinos lokalnoj zajednici jedni od važnijih ciljeva. U skladu sa tim ova kompanija podržava razvoj lokalne kulture i umetnosti, kroz donacije, kako novčane, tako i robne, onima kojima je to najpotrebnije (više o donacijama kompanije možete naći na linku društvena odgovornost).

BG Produkt neguje i propagira zdrave stilove života, te u skladu sa tim, ova kompanija u četiri maloprodajna BG špajz objekta u gradu nudi širok asortiman zdrave hrane.

U svom radu oslanjamo se na ličnu odgovornost, timski rad i usredsređenost. Koristimo savremene tehnologije i gradimo dugoročne partnerske odnose.

APR

Broj zaposlenih

Profit i prihod

Kontakt