Kontakt

Adresa Save Kovačevića 27, 11500 Obrenovac, Srbija
E-mail office@bsk.rs
PIB 105870734
MB 20479817
Predstavništvo Save Kovačevića 27, 11500 Obrenovac, Srbija
Uporedi kompanije

Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

O kompaniji

BSK d.o.o., razvojno-proizvodni centar Obrenovac se bavi istraživanjem, razvojem i proizvodnjom inovativnih proizvoda i tehnologija zasnovanih pre svega na kretanju vazduha i vode. 

Tehnologiju vazdušnog branja, porodica Kokanović je razvijala od 2002. godine na čelu sa mašinskim inženjerom Momčilom Kokanovićem. 

 

Nakon 4 prototipa Vazdušnog berača 2013. godine je izbačen konačan proizvod Vazdušni berač bobičastog voća KOKAN500S, traktorom vučeni berač sa sopstvenim dizel agregatom za pokretanje svih mehanizama na beraču, nezavisno od traktora koji ga vuče. 

 

Vazdušni berač voća KOKAN500S, obezbeđuje inovativno i dokazano rešenje za efikasno branje različitih vrsta bobičastog voća uključujući maline, borovnice, kupine i crne ribizle. Inovativna tehnologija vazdušnog branja, oponašajući oluju, opstrujava rodne grane biljke prekidnim vazduhom kontrolisane brzine i bez fizičkog kontakta vrši branje samo tehnološki zrelih plodova bez oštećenja.

Težimo da na inovativan i ekonomičan način kontinuirano stvaramo vrednost za korisnike naših proizvoda i usluga, kao i za naše poslovne partenere.

Naš najveći kapital, kao inovativnog preduzeća, su stručni kadrovi koji su posvećeni ostvarenju poslovnih ciljeva. Nagrada zaposlenima u vidu visine plate, benefita i napredovanja u karijeri u potpunosti reflektuje njihov doprinos uspehu preduzeća.

Društveno odgovorno smo preduzeće koje poštuje osnovne principe i načela sredine u kojoj posluje. Imamo dugoročan i strateški nastup prema našem poslovnom okruženju, podstičući uzajamno poštovanje poslovnih interesa i zalažemo se za kombinaciju u kojoj svi dobijaju (Win Win kombinacija).

Tržištu nudimo inovativne prizvode i usluge koji predstavljaju tehničko-tehnološku alternativu postojećim rešenjima na tržištu. U svom poslovanju polazimo od potreba tržišta za novim rešenjima. Naše tržište je globalno, a polazište lokalno.

Konkurentske prednosti našeg preduzeća se zasnivaju na znanjima iz oblasti hidrodinamike (kretanja vazduha i vode) i sposobnosti primene tih znanja u rešavanju konkretnih poslovnih problema.

Iskustva o radu i sa intervjua

Za ovu kompaniju trenutno nema utisaka.

Podeli svoje iskustvo

Anonimno podeli svoje iskustvo o radu ili sa intervjua i pomozi drugim kandidatima koji se interesuju za kompaniju.

Oglasi za posao

Trenutno nema aktivnih oglasa za posao

Podaci

Naziv BSK
Poslovni naziv BSK DOO, OBRENOVAC
Delatnost kompanije 2830 - Proizvodnja mašina za poljoprivredu i šumarstvo
Pravna forma Društvo sa ograničenom odgovornošću
Adresa Save Kovačevića 27, 11500 Obrenovac, Srbija
Datum osnivanja 25.11.2008.
PIB 105870734
MB 20479817
Zakonski zastupnici
Marko Kokanović - Direktor

Podaci sa sajta Agencije za privredne registre

Plate

Za ovu kompaniju nemamo podataka o platama.

Unesi anonimno svoju platu