O kompaniji
Iskustva
Plate
Poslovi
BSK d.o.o. logo

BSK d.o.o.

Oceni kompaniju

O nama

BSK d.o.o., razvojno-proizvodni centar Obrenovac se bavi istraživanjem, razvojem i proizvodnjom inovativnih proizvoda i tehnologija zasnovanih pre svega na kretanju vazduha i vode. 

Tehnologiju vazdušnog branja, porodica Kokanović je razvijala od 2002. godine na čelu sa mašinskim inženjerom Momčilom Kokanovićem. 

 

Nakon 4 prototipa Vazdušnog berača 2013. godine je izbačen konačan proizvod Vazdušni berač bobičastog voća KOKAN500S, traktorom vučeni berač sa sopstvenim dizel agregatom za pokretanje svih mehanizama na beraču, nezavisno od traktora koji ga vuče. 

 

Vazdušni berač voća KOKAN500S, obezbeđuje inovativno i dokazano rešenje za efikasno branje različitih vrsta bobičastog voća uključujući maline, borovnice, kupine i crne ribizle. Inovativna tehnologija vazdušnog branja, oponašajući oluju, opstrujava rodne grane biljke prekidnim vazduhom kontrolisane brzine i bez fizičkog kontakta vrši branje samo tehnološki zrelih plodova bez oštećenja.

Težimo da na inovativan i ekonomičan način kontinuirano stvaramo vrednost za korisnike naših proizvoda i usluga, kao i za naše poslovne partenere.

Naš najveći kapital, kao inovativnog preduzeća, su stručni kadrovi koji su posvećeni ostvarenju poslovnih ciljeva. Nagrada zaposlenima u vidu visine plate, benefita i napredovanja u karijeri u potpunosti reflektuje njihov doprinos uspehu preduzeća.

Društveno odgovorno smo preduzeće koje poštuje osnovne principe i načela sredine u kojoj posluje. Imamo dugoročan i strateški nastup prema našem poslovnom okruženju, podstičući uzajamno poštovanje poslovnih interesa i zalažemo se za kombinaciju u kojoj svi dobijaju (Win Win kombinacija).

Tržištu nudimo inovativne prizvode i usluge koji predstavljaju tehničko-tehnološku alternativu postojećim rešenjima na tržištu. U svom poslovanju polazimo od potreba tržišta za novim rešenjima. Naše tržište je globalno, a polazište lokalno.

Konkurentske prednosti našeg preduzeća se zasnivaju na znanjima iz oblasti hidrodinamike (kretanja vazduha i vode) i sposobnosti primene tih znanja u rešavanju konkretnih poslovnih problema.

Podeli utiske o kompaniji na osnovu informacija iz profila.

survey-banner-icon

APR

Broj zaposlenih

Profit i prihod

Kontakt

Save Kovačevića 27, 11500 Obrenovac, Srbija
+381 11 87 20 874