BUS Computers d.o.o. Kikinda

Ti si predstavnik ove kompanije?

Ti si predstavnik ove kompanije?


Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

BUS Computers je preduzeće u privatnom vlasništvu osnovano 1998. godine u Kikindi, a kao privredno društvo postoji od 2001 godine. Osnovne delatnosti su informatički inženjering, programiranje i distribucija računarske opreme.

Sedište preduzeća je u Kikindi, a poslovni ogranci su u Novom Sadu, Subotici i Zrenjaninu, s tim da svaki poseduje maloprodaju, veleprodaju i servis. BUS Computers poseduje poslovni prostor u svom vlasništvu zajedno sa pratećom infrastrukturom i logistikom. Zaposleno je 40 radnika, među kojima je veći broj diplomiranih inženjera, inženjera informatike, sertifikovanih servisera i stručnih komercijalista.

Prvu celinu predstavlja komercijalna služba koja obavlja uvoz i distribuciju IT komponenti za proizvodnju računara, perifernih uređaja i prateće opreme. Opremom snabdevamo veliki broj sistem-integratora i prodavnica računara, kao i pravna i fizička lica u okruženju. U skoro svakom gradu u Srbiji imamo poslovne partnere - lokalne kompanije koje su među najuglednijim u svojoj sredini. Komercijalnu službu upotpunjuju 4 maloprodajna objekta i prodaja putem interneta.

Drugu celinu predstavlja realizovanje integralnih informacionih sistema kod krajnjih korisnika. To podrazumeva izradu projekata, instalaciju hardvera, instalaciju računarskih mreža, definisanje i izradu sistema za obezbeđenje objekata, i servisnu podršku. Projekte implementacije kompleksnih računarskih mreža su nam poverile brojne institucije i preduzeća.

Treću celinu predstavlja izrada softvera za poslovanje trgovačkih, proizvodnih i uslužnih preduzeća i ostalih vrsta pravnih subjekata sa specifičnim zahtevima. U toku je razvoj programskih sadržaja za ustanove zdravstva, obrazovanja i ostala javna preduzeća. Bogata referentna lista korisnika kojima održavamo softver po ugovoru i onih koji su ga trajno otkupili ukazuje na značajan udeo ove celine u celokupnom poslovanju. Poseban napredak je poslednjih godina postignut na razvoju web aplikacija, mobilnih aplikacija i web dizajnu namenskih internet prezentacija i e-commerce rešenja.

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Naziv
BUS COMPUTERS
Adresa
Nemanjina 36
Datum osnivanja
31.07.2001.
PIB
100710723
Matični broj
08732752
Poslovni naziv
PREDUZEĆE ZA INFORMATIČKI INŽINJERING BUS COMPUTERS DOO KIKINDA
Delatnost kompanije
2620 Proizvodnja računara i periferne opreme
Pravna forma
Društvo sa ograničenom odgovornošću
Zakonski zastupnici
Borislav Čubrilo - Direktor

Iz pera poslodavca čitajte o novostima i trendovima na domaćem IT tržištu

Kompaniji je nestalo mastila :)

Software Developer

1 plata
1000 EUR / mesečno
1000 1000
Copyright © 2020 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs. ::
Made with in Subotica.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija