Bakson LTD

Bakson LTD

(1)

Utisci zaposlenih o radu u IT sektoru kompanije Bakson LTD

Ocena (1 utisak)

1

Beneficije

1

Napredovanje

1

Karijera / privatni život

1

Podeli svoje iskustvo

Anonimno podeli svoje iskustvo o radu ili sa intervjua i pomozi drugim kandidatima koji se interesuju za kompaniju.

Iskustvo · 20.11.2021
Ne preporučuje

QA engineer

Opšti utisak 1
Prethodno zaposlen/a na neodređeno Manje od jedne godine
Pozitivno

Prijatan intervju, uglavnom pitanja o prethodnim projektima i tehnologijama. Postavljen zadatak iz SQL-a i programskog jezika iz CV-ja koje sam uživo rešavao u online editoru.

Zamerke

Nakon početka rada projekat je kasnio uz ogromne red flag-ove od strane HR-a koje sam ignorisao jer šta loše može da se desi. Nakon samo mesec dana rada dobio sam otkaz bez ikakve prethodne najave. Sa potpisivanjem ugovora se odugovlačilo do samog kraja uz razne izgovore, da bih na kraju prosto bio obavešten da je klijent...

1
Arhiva | Iskustvo · 03.12.2018
Preporučuje

Project Manager

Opšti utisak 5
Potvrđen Linkedin identitet
Trenutno zaposlen/a na neodređeno Manje od jedne godine
Pozitivno

Pozitivno i prijatno okruženje, atmosfera. Sjajan balans privatnog života i poslovnog, gde je minimalan (skoro nikakav) stres uključen. Za svaku poziciju je obezbeđen veoma dobar knowledge transfer, kako bi se brzo adaptirala osoba na trenutne procese, ali i naučila dosta o procesima, novim tehnologijama, metodama. Svaki...

Zamerke

Postoji mogućnost putovanja u inostranstvo, iako su svi troškovi putovanja, boravka, obroka refundirani, ne postoje ino-dnevnice.

7
Arhiva | Iskustvo · 09.09.2018
Preporučuje

Developer

Opšti utisak 5
Potvrđen Linkedin identitet
Prethodno zaposlen/a na neodređeno 1-2 godine
Pozitivno

Zanimljivi projekti, sjajna atmosfera, kolege koje su uvek spremne da pomognu, odličan work-life balans.

1
Arhiva | Iskustvo · 25.08.2017
Preporučuje

Senior Developer

Opšti utisak 5
Potvrđen Linkedin identitet
Trenutno zaposlen/a na neodređeno Manje od jedne godine
Pozitivno

Jako dobra organizacija. Ništa se ne radi od danas za sutra i sve ima svoj plan i definisan tok razvoja. Direktor firme i kolege 10+ Radi se za veliku svetsku kompaniju pa postoji dosta prostora za učenje i napredak. Nema prekovremenog tako da je work-life balans odličan. Par puta sam ostao duže na poslu, ali čisto svojom...

Zamerke

Jedino što bih izneo je lokacija kompanije. Ali ako je lokacija jedina zamerka, onda mogu da kažem i da nemam zamerki :)

7
Arhiva | Iskustvo · 16.06.2017
Preporučuje

Software Developer

Opšti utisak 5
Potvrđen Linkedin identitet
Trenutno zaposlen/a na neodređeno Manje od jedne godine
Pozitivno

Odlične kolege i međuljudski odnosi. Projekti se vode profesionalno i sve je jako transparentno. Nema prekovremenog i rada vikendom tako da je work-life balans odličan. Odlično mesto za profesionalni razvoj.

Zamerke

Lokacija je možda malo upitna, ali sem toga nemam zamerki. Možda bi moglo malo da se poradi na imidžu i prepoznatljivosti kompanije.

3

Kontakt

Adresa Bulevar vojvode Mišića 51 (sprat I) 11000 Beograd, Srbija
Telefon 011 2650 385
PIB 104143148
MB 20102349
Zaposlenih 51-200
Predstavništvo Bulevar vojvode Mišića 51, 11000 Beograd, Srbija
Uporedi kompanije

Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

O kompaniji

Bakson Ltd d.o.o. je kompanija sa sedištem u Beogradu, Srbija, specijalizovana za razvoj softvera, IT konsalting i održavanje sistema, pružanje profesionalnih usluga i poslovnih rešenja našim klijentima širom sveta još od 2005.

Bakson je počeo kao kompanija koja se bavila razvojem  jednog proizvoda za Tiketmaster, najveću svetsku organizaciju za prodaju ulaznica. Vremenom, isporučivanje novih vrednosti, otvorenost i stručnost su doprinele porastu broj proizvoda koje razvija Bakson, kako za B2B tako i za B2C Ticketmaster divizije, dok se broj ljudi koji rade na raznim projektima višestruko uvećao.

Potvrdu poverenja i kvaliteta koju Bakson isporučuje predstavlja činjenica da je vremenom beogradska kancelarija zaposlila i menadžere proizvoda i menadžere projekata, zajedno sa arhitektama softvera, kako bi nadgledali više Tiketmaster proizvoda skovanih u Baksonu, što je potvrda pravog partnerstva, koje prevazilazi uobičajene autsorsing modele.

Ovaj kulturni genom je nešto što delimo sa svim kompanijama sa kojima radimo.

Bakson je aktivan član lokalne IT zajednice, pomažući kompanijama, organizacijama i programerima da napreduju. Organizujemo hakatone, učestvujemo na konferencijama, radimo sa univerzitetima i uvek smo tu za svoje kolege na tržištu.

Podaci

Naziv BAKSON LTD
Poslovni naziv PREDUZEĆE ZA KONSALTING I USLUGE DOO, BEOGRAD (RAKOVICA)
Delatnost kompanije 6201 Računarsko programiranje
Pravna forma Društvo sa ograničenom odgovornošću
Adresa Bulevar vojvode Mišića 51
Datum osnivanja 23.11.2005.
PIB 104143148
MB 20102349
Zakonski zastupnici
Miloš Babić - direktor

Podaci sa sajta Agencije za privredne registre

Plate koje su uneli korisnici sajta

Prosečna neto plata

800

Software Developer 1 plata

MIN
800
PROSEK
800
MEDIJANA
800
MAX
800

Prosečna neto plata

1100

System Engineer 1 plata

MIN
1100
PROSEK
1100
MEDIJANA
1100
MAX
1100